Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Ce urăsc zodiile: LEII nu suportă persoanele prefăcute

HOROSCOP. Ce urăsc zodiile: LEII nu suportă persoanele prefăcute

30 Sep 2019   •   12:38
HOROSCOP. Ce urăsc zodiile: LEII nu suportă persoanele prefăcute

Fiecare zodie în parte este diferită, însă sunt câteva lucruri care le aproprie, printre care putem enumera lucrurile pe care le urăsc.

Deși lucrurile sunt diferite de la o zodie la alta, în mare parte, fiecare nativ are ceva ce îl deranjeaza atât de tare, încât se schimbă total atunci când se confruntă cu respectivul aspect negativ.

Berbec

Berbecii urăsc persoanele care încearcă să îi manipuleaze.

Fiind persoane libere, cărora nu le place să li se spună ce să facă, indiferent de forma prin care se încearcă acest lucru,  în momentul în care se confruntă cu manipulatori, se schimbă radical. Susțin ideea că li se îngrădește libertatea, fiind și persoane independente, și vor răbufni.

Se vor asigura că persoana vinovată de acest lucru nu va mai avea nicio legătură cu ei.

Taur

Taurii urăsc persoanele cărora le place să se plângă și să exagereze, doar pentru a primi atenție.

Acești nativi preferă și apreciază persoanele asumate, care iau problemele cu care se confruntă ca atare și care nu încearcă să scape de ele dramatizând sau încercând să îi facă pe ceilalți să îi compătimească.

Învățați să treacă prin greutățile vieții singuri, taurii nu vor rezista în fața persoanelor de acest tip și își vor exprima părerea. 

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close