Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii în dragoste. Își găsesc cu greu jumătatea

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii în dragoste. Își găsesc cu greu jumătatea

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii în dragoste. Își găsesc cu greu jumătatea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Iun 2019   •   17:26

HOROSCOP. Cu toții vrem să fim iubiți, dar există nativi din unele zodii care ascund suferinţe mari, varsă lacrimi amare. Dragostea este una dintre cele mai mari fericiri în viață, însă când vine vorba de iubire, nimic nu e sigur.

HOROSCOP. Influenţa astrelor contează mai mult decât am crede și ghinionul în dragoste nu ține de cât de minunate sunt anumite persoane, ci poate fi cauzat de alinierea unor astre la naștere.

HOROSCOP. Taurii suferă din dragoste, fiind dependenți de afectivitate, sex și stabilitate, poate că de aceea nu reușesc să aibă parte de ele în relații de lungă durată. Ce-i drept, Taurii au o fire destul de comodă, iar după ce au cucerit pe cineva, nu se mai preocupă intens de menținerea flăcării iubirii, pe lângă faptul că în timp devin posesivi, geloși.

HOROSCOP. După Tauri urmează Balanțele. Acestea, chiar dacă sunt delicate, rafinate, iubitoare, fac prea multe compromisuri de dragul iubirii, uită de ele însele, suferă în tăcere, prin urmare ar trebui să învețe că fericirea lor nu vine din exterior, ci din inima lor.

HOROSCOP. Capricornii au un caracter riguros și sunt perfecționiști din fire, ceea ce-i împiedică să găsească fericirea în dragoste la fiecare colț de stradă. Evită să se implice emoțional cu oricine, dar suferă din cauza singurătății, șansele de a-și întâlni sufletul pereche apar după ce împlinesc vârsta de 40 ani, scrie zodiacool.ro.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close