Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cele mai puternice femei, în funcţie de zodie

HOROSCOP. Cele mai puternice femei, în funcţie de zodie

HOROSCOP. Cele mai puternice femei, în funcţie de zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Aug 2019   •   16:16

E foarte greu acum, în zilele ce le trăim să fim în acelaşi timp şi puternice dar şi feminine, sensibile, romantice, iubitoare şi senzuale pe deasupra, mai ales când avem mult mai multe îndatoriri, uneori, faţă de partenerii de viaţă.

Ei bine, sunt unele doamne şi domnişoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice zodii din cele 12, aşa că vã invit să vedem împreună despre cine este vorba şi mai ales dacă ne numărăm printre ele.

Taur

Femeia Taur este cea mai puternică femeie a zodiacului atât fizic cât şi psihic. Nu se lasă niciodată mai prejos decât maximul şi nu se mulţumeşte cu nimic altceva înafarã de reuşită şi succes. Este o fire senzuală şi are rezolvarea pentru fiecare problema ce îi iese în cale, indiferent de dificultatea acesteia şi de cine este implicat. Va motiva orice tip de bărbat şi va face din el un lider adevărat, atâta timp cât o ascultă şi face întocmai că ea.

Leu

Nici nu ar putea fi altfel; femeia Leu prin definiţie este o fire puternică, o fire extraordinar de ambiţioasă ce obţine în viaţă tot ce îşi doreşte: fie că este vorba de dragoste sau carieră profesională.

Continuarea, pe Yve.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close