Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru 5 noiembrie. Scorpionii au parte de o reușită, Gemenii primesc vești

HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru 5 noiembrie. Scorpionii au parte de o reușită, Gemenii primesc vești

HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru 5 noiembrie. Scorpionii au parte de o reușită, Gemenii primesc vești
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
05 Noi 2019   •   09:23

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu ne sfătuiește să fim atenți la ce spunem, pentru că tindem să ne luăm de toată lumea, e bine să calculăm mai bine cuvintele pe care le folosim. 

HOROSCOP. Berbec: Au un verv foarte înțepăcios azi, dacă se sesizează că cineva greșește, probabil vor taxa imediat. Nu-și fac mulți prieteni în ritmul ăsta, dar s-ar putea să clarifice niște lucruri.

HOROSCOP. Taur: Cu autoritățile au ei treabă astăzi, așa că e bine să fiți foarte expliciți, foarte argumentați și chiar să probeze ceea ce spun.

HOROSCOP. Gemeni: Primesc și astăzi vești, veștile sunt bune deși pun cumva în alertă, mai ales dacă e vorba de o persoană de care sunt îndrăgostiți sau foarte dragă. Atenție la problemele profesionale, multă corectitudine. 

HOROSCOP. Rac: Sunt atenți ca nu cumva să le scape lucrurile din mână și în privința banilor, și în privința activității profesionale, așa încât atenție, mai ales cu colegii și cu colaborarea. Toată lumea trebuie să fie unită.

HOROSCOP. Leu: Fac impresie bună, pentru că au aplomb, o personalitate puternică, știu să se impună. Dar dacă își măsoară mai bine cuvintele, poate toată lumea va fi încântată de sugestiile lor și colaborează mai bine. 

HOROSCOP. Fecioară: Muncesc și astăzi foarte mult mai ales în prima parte a zilei, pot obține rezultate, mai ales financiare, cumva se vede ceea ce fac și văd și șefii.

HOROSCOP. Balanță: O zi care poate să le aducă în prima parte a zilei o bucurie, o realizare sau nu mai există problema cu care și-au bătut capul până acum. Dar munca-i muncă. 

HOROSCOP. Scorpion: O zi care poate să aducă o reușită sau o încununare a unei etape și asta chiar pe ultima sută de metri, apar soluțiile, ajutoarele și se rezolvă lucrurile.

HOROSCOP. Săgetător: Întâlniri diverse, fie cu prietenii, fie fac o documentare, au nevoie de niște răspunsuri și sunt foarte originali cu felul în care ei fac această cercetare, pentru a afla informațiile de care au nevoie. urechile sunt foarte ciulite și e bine. 

HOROSCOP.  Capricon: Bani care pot veni mai ușor și dintr-o activitate care poate fi făcută mult mai plăcut. Așa că bat la ușă niște schimbări profesionale, pe care Capricornii le inițiază. 

HOROSCOP. Vărsător: Sunt foarte emotivi astăzi, pot să lăcrimeze pentru problemele unui coleg, sunt foarte empatici și pun mult suflet în ceea ce fac. Dar în același timp sunt și iritabaili dacă cineva le limitează libertatea, mai ales șefii.

HOROSCOP. Pești: Au mai ales o după-amiază foarte bună, așa că trebuie să se rezerve pentru întâlnirile cele mai complicate. După prânz sunt mai inspirați și lucrurile par că decurg mai ușor.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close