Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 10-16 iunie 2019. Capricornii au probleme în dragoste, Balanțele sunt ambițioase

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 10-16 iunie 2019. Capricornii au probleme în dragoste, Balanțele sunt ambițioase

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 10-16 iunie 2019. Capricornii au probleme în dragoste, Balanțele sunt ambițioase
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Iun 2019   •   13:46

HOROSCOP. Cunoscutul astroliog Cassandra prezintă previziunile zodiilor pentru săptămâna 10-16 iunie 2019. Unele zodii au probleme serioase. 

HOROSCOP BERBEC: Interesul dumneavoastra pentru bani si castiguri va creste mai mult, deoarece Venus este alaturi de Soare in Casa castigurilor. Veti atrage banii pe care apoi ii veti cheltui pe lucruri frumoase pentru dumneavoastra si cei dragi.

HOROSCOP TAUR Sunteti diplomati si fermecatori cu toata lumea pe care o intalniti. In aceste zile parcurgeti o perioada prielnica pentru a cumpara tot felul de „comori” pentru propriul dulap. Fiti insa rabdatori cu partenerii si prietenii apropiati.

HOROSCOP GEMENI Infricosatorul Marte intra in Casa castigurilor si ramane aici o perioada. Acest lucru va stimula nevoia dumneavoastra de a face cumparaturi cu care sa ii impresionati pe cei dragi. Atentie insa la cheltuieli!

HOROSCO RAC In aceste zile energia este sporita de astre, facand relatiile cu cei din jur deosebit de netede. Va veti bucura de prieteni desi, in acelasi timp, Marte va va face uneori prea agresivi. Fiti draguti cu cei mici!

HOROSCOP LEU Este un moment puternic, mai ales ca veti straluci intr-o lumina plina de farmec. Circumstantele create de Venus vor fi favorabile pentru viata profesionala si veti atrage oportunitati minunate pentru dumneavoastra. Succes!

HOROSCOP FECIOARĂ Aveti sansa de a calatori de placere si se poate sa va indragostiti de cineva diferit sau de o alta cultura. Va veti bucura de evenimente culturale – concerte, spectacole, lecturi sau orice altceva va poate imbogati viata intr-un mod special.

HOROSCOP BALANȚĂ Marte se indreapta spre varful diagramei dumneavoastra si asta va va trezi ambitia mai mult ca niciodata. Vestea buna este ca veti atrage favoruri, bani si daruri de la altii. Puteti beneficia si de bogatia partenerului.

Mai multe pe Jurnalul

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close