Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 2 - 8 septembrie 2019. Berbecii au parte de o nouă poveste romantică, Leii sunt tentați să lenevească

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 2 - 8 septembrie 2019. Berbecii au parte de o nouă poveste romantică, Leii sunt tentați să lenevească

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 2 - 8 septembrie 2019. Berbecii au parte de o nouă poveste romantică, Leii sunt tentați să lenevească
30 Aug 2019   •   13:37

HOROSCOP. Prima săptămână a lunii septembrie se anunță destul de agitată pentru majoritatea zodiilor. 

HOROSCOP BERBEC Relatiile cu partenerii si prietenii apropiati vor fi calde si prietenoase. Ar putea chiar sa apara la orizont o noua poveste romantica. Veti fi condusi de sentimente calde de pace si de armonie cu ceilalti. In weekend va bucurati de activitati distractive.

HOROSCOP TAUR Urmeaza o saptamana minunata, cand ii veti rasfata pe cei dragi. Veti achizitiona un obiect pretios pentru casa, mai ales ca sunteti printre putinii nativi carora le plac antichitatile fine. La sfarsitul saptamanii luati o decizie importanta legata de investitii imobiliare.

HOROSCOP GEMENI Urmeaza o saptamana plina de viata, cand veti face o scurta excursie sau veti vizita prieteni si rude. Veti aprecia frumusetea imprejurimilor si veti fi recunoscatori pentru afectiunea primita de la cei din jur.

HOROSCOP RAC Sunteti concentrati pe fluxul numerar si pe proprietatile personale. S-ar putea sa va ganditi serios la o modalitate de a va spori veniturile sau sa aveti mai multa grija de ceea ce detineti. La sfarsitul saptamanii cheltuiti mai mult ca de obicei pe cadouri.

HOROSCOP LEU Veti avea destula energie pentru a realiza ceva bun si util pentru dumneavoastra. Poate va stapaniti nevoia de a lenevi mai mult, deoarece acest lucru ar fi o pierdere a minunatei influente date de astre. Succes!

Mai multe, pe revista Magazin.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close