Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 3-9 iunie 2019. Berbecii își revin din punct vedere financiar, Racii trebuie să fie productivi

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 3-9 iunie 2019. Berbecii își revin din punct vedere financiar, Racii trebuie să fie productivi

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 3-9 iunie 2019. Berbecii își revin din punct vedere financiar, Racii trebuie să fie productivi
29 Mai 2019   •   16:59

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 3-9 iunie 2019.

HOROSCOP BERBEC Este un moment prielnic pentru a va restabili situatia financiara. Increderea in sine este sporita si veti avea sentimentul ca puteti face orice. Este posibila chiar si o crestere substantiala a veniturilor.

HOROSCOP TAUR Partenerul dumneavoastra ar putea castiga mai mult si obtine un bonus pe care o sa-l folositi pentru investitii. Este posibil chiar sa primiti o mostenire sau sa vi se aprobe un credit ipotecar consistent.

HOROSCOP GEMENI  In aceste zile aveti tendinta de a tanji dupa mai mult. Cheia fericirii dumneavoastra este satisfactia. Fiti recunoscatori pentru ceea ce aveti. Incercati sa invatati de la ceilalti si veti beneficia de ajutorul de care aveti nevoie.

HOROSCOP RAC Trebuie sa fiti productivi in ceea ce priveste metodele de imbunatatire a starii de sanatate. Puteti sa va indepliniti cu succes indatoririle de la locul de munca sau macar relatiile cu colegii. Oricum, vi se iveste sansa unui serviciu mai bun. Nu ratati!

HOROSCOP LEU Viata dumneavoastra se pare ca va curge mai usor iar starea sanatatii se imbunatateste simtitor. Doriti sa faceti mediul ambiant de acasa mai elegant si pentru asta veti cheltui sume importante de bani.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close