Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP cu Cassandra pentru săptămâna 5 - 11 august 2019. Berbecii au o surpriză legată de casă, Leii își termină proiectele restante

HOROSCOP cu Cassandra pentru săptămâna 5 - 11 august 2019. Berbecii au o surpriză legată de casă, Leii își termină proiectele restante

HOROSCOP cu Cassandra pentru săptămâna 5 - 11 august 2019. Berbecii au o surpriză legată de casă, Leii își termină proiectele restante
02 Aug 2019   •   14:46

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra prezintă previziunile astrelor pentru săptămâna 5 - 11 august 2019.

HOROSCOP BERBEC La inceputul saptamânii apare o surpriza placuta legata de casa, familie sau ceva referitor la o afacere imobiliara. Se poate ca o cunostinta mai veche sa se intoarca in viata dumneavoastra.

HOROSCOP TAUR Va fi o saptamâna plina de surprize, intâlniri placute si schimbari in bine. Câteva rude pe care nu le-ati mai vazut de ceva vreme va fac o vizita. In weekend, va veti razvrati din cauza unei mici neintelegeri care se calmeaza rapid.

HOROSCOP GEMENI Chiar de la inceputul saptamânii veti obtine bani sau o crestere salariala. S-ar putea chiar sa va cumparati ceva foarte modern, cu care sa va mândriti. Poate fi vorba de o masina sau o bijuterie scumpa.

HOROSCOP RAC In aceste zile ceva va va surprinde placut si va va incânta. S-ar putea sa va faceti noi prieteni sau sa participati la o petrecere. Fiti prevazatori pâna la sfârsitul saptamânii, mai ales cu banii si cu semnarea unor acte importante.

HOROSCOP LEU Acum este momentul perfect pentru finalizarea unor proiecte mai vechi. Dispuneti de energie suficienta, necesara pentru a duce la bun sfârsit tot ce v-ati propus. In weekend ati putea descoperi unele mici neintelegeri cu un parinte. Fiti rabdatori!

HOROSCOP FECIOARĂ La inceputul saptamânii va veti indragosti, iar jumatatea dumneavoastra vi se va parea incântatoare. Evitati confruntarile din weekend, deoarece, oricât ati incerca, nu exista niciun avantaj pentru dumneavoastra.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close