Antena 3 Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 6-12 mai 2019. Berbecii sunt extrem de eficienți, Leii își aprofundează experiența vieții

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 6-12 mai 2019. Berbecii sunt extrem de eficienți, Leii își aprofundează experiența vieții

04 Mai 2019   •   19:23
HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 6-12 mai 2019. Berbecii sunt extrem de eficienți, Leii își aprofundează experiența vieții

HOROSCOP. Cunoscuta astroloagă Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 6-12 mai 2019. 

HOROSCOP BERBEC. Este un timp favorabil pentru a merge dupa obiective, mai ales ca Forta este cu dumneavoastra. Lucrurile va merg bine si oamenii coopereaza lesne. Va identificati cu propriile idei si ii puteti convinge pe ceilalti sa fie de acord.

HOROSCOP TAUR Acum a venit momentul sa va stabiliti clar viitoarele proiecte pe care vreti sa le realizati pana la finalul anului. Mercur si Venus va atrag sa socializati cu altii, si in special cu tineri sau oameni creativi.

HOROSCOP GEMENI In aceste zile, prietenii sunt foarte importanti pentru dumneavoastra. Este un moment prielnic sa socializati si sa studiati persoanele cu care va asociati, acestia reprezentand o reflectare a dumneavoastra.

HOROSCOP RAC  Va concentrati mai mult pe cariera, pe rolul dumneavoastra in societate si oamenii va admira pentru asta. Aceasta saptamana este potrivita si pentru studiu sau educatie, deoarece sunteti dornici sa invatati lucruri noi.

HOROSCOP LEU Vreti sa vedeti locuri inedite, sa intalniti oameni si sa faceti noi descoperiri. Doriti sa va extindeti lumea si va aprofundati experienta vietii. Acum este un moment ideal pentru a cerceta financiar o mostenire sau o noua achizitie mai importanta. Succes!

HOROSCOP FECIOARĂ Ambitia dumneavoastra de a realiza cele mai importante proiecte va face sa lucrati din greu. Singurul inconvenient ar fi ca va veti izola de colegii de serviciu care va pot ajuta. Nu ezitati sa le cereti sprijinul.

Mai multe, pe Jurnalul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close