Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 8 - 14 iulie 2019. Taurii se concentrează pe bani, Racii se sustrag de la orice responsabilitate

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 8 - 14 iulie 2019. Taurii se concentrează pe bani, Racii se sustrag de la orice responsabilitate

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 8 - 14 iulie 2019. Taurii se concentrează pe bani, Racii se sustrag de la orice responsabilitate
06 Iul 2019   •   11:02

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare

HOROSCOP BERBEC Sunteti singurul semn binecuvantat de faptul ca observati frumusetea imprejurimilor zilnic si, mai mult ca niciodata, veti vedea cat de multa dragoste exista in lumea voastra zilnica.

HOROSCOP TAUR Va concentrati pe bani, venituri si cheltuieli. Din fericire, castigati suficienti bani ca sa stati confortabil. Fireste, acest lucru va va permite sa cumparati destule lucruri dragute pentru dumneavoastra si cei dragi.

HOROSCOP GEMENI Este un moment prielnic pentru a face pace cu inamicii. La aceasta situatie contribuie si Venus, care promoveaza abilitatea de a vorbi fara probleme cu ceilalti. In weekend, incercati sa scapati de stres. Relaxati-va!

HOROSCOP RAC Va doriti sa va sustrageti oricaror responsabilitati. Vreti sa va bucurati de singuratate, dar in imprejurimi frumoase si mai ales sa savurati numeroase bunatati culinare. Nu mancati insa niciodata mai mult decat puteti!

HOROSCOP LEU Dorinta de socializare continua sa fie puternica pentru dumneavoastra, motiv pentru care va bucurati sa petreceti timpul liber impreuna cu cei mai buni prieteni. Vi se pare usor sa fiti iubitor si afectuos cu ceilalti, asa ca nu fiti zgarciti cu sentimentele!

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close