Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 9 - 15 septembrie 2019. Berbecii se bucură de distracții, Leii dispun de multă energie

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 9 - 15 septembrie 2019. Berbecii se bucură de distracții, Leii dispun de multă energie

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 9 - 15 septembrie 2019. Berbecii se bucură de distracții, Leii dispun de multă energie
06 Sep 2019   •   11:22

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru perioada 9 - 15 septembrie 2019. 

HOROSCOP BERBEC În aceste zile veti socializa si va veti bucura de tot felul de distractii: petreceri, teatru, spectacole, picnicuri, intalniri romantice... Multi dintre dumneavoastra va veti implica in cateva proiecte legate de munca de creatie.

HOROSCOP TAUR Pentru dumneavoastra este momentul perfect sa va proiectati tot felul de reparatii pentru casa. Puteti redecora locuinta sau chiar va faceti planuri pentru o casa noua. In weekend are loc o adunare familiala si primiti vizita unor oaspeti neanuntati.

HOROSCOP GEMENI Abilitatile verbale sunt acum pe culmi. Petreceti alaturi de rude in aer liber si dati frau amintirilor pe baza carora veti comenta multe. Sunteti convingatori, diplomati, puternici si productivi, iar asta inseamna ca veti obtine ceea ce doriti.

HOROSCOP RAC Multi dintre dumneavoastra isi fac tot felul de calcule pentru o achizitie majora. Fiti vigilenti, mai ales la sfarsitul saptamanii, cand ceva neasteptat ar putea sa va afecteze averea. Nu e nimic grav!

HOROSCOP LEU Dispuneti de multa energie si aveti senzatia ca intineriti. Va exprimati clar punctul de vedere fata de ceilalti si sunteti foarte convingatori. In weekend va veti orienta spre o noua garderoba si veti face achizitiile necesare.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close