Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru ultimele zile din august. Taurii au parte de ceva neașteptat în familie, Leii fac față greu restricțiilor

HOROSCOP, cu Cassandra pentru ultimele zile din august. Taurii au parte de ceva neașteptat în familie, Leii fac față greu restricțiilor

HOROSCOP, cu Cassandra pentru ultimele zile din august. Taurii au parte de ceva neașteptat în familie, Leii fac față greu restricțiilor
28 Aug 2019   •   11:39

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru ultimele zile ale lunii august.

HOROSCOP BERBEC 

HOROSCOP In aceste zile va puteti astepta la mici intreruperi, intarzieri sau surprize legate de evenimente sportive, excursii, petreceri sau orice are legatura cu propriii dumneavoastra copii. S-ar putea chiar sa reprogramati un eveniment social.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Ceva neasteptat va afecta viata de familie, in special, ceva legat de energia electrica sau de tehnologia pe care o folositi. In weekend primiti vizita neasteptata a unei rude pe care nu ati mai vazut-o de mult timp. Distractie placuta!

HOROSCOP GEMENI 

HOROSCOP Lucrurile vor fi putin difertite in aceste zile. Rutina zilnica va fi data peste cap si s-ar putea ivi brusc o calatorie scurta. Veti ajunge in imprejurimi frumoase, care va vor face sa va bucurati de privelisti si sa va incarcati bateriile.

HOROSCOP RAC 

HOROSCOP Finantele si fluxul numerar sunt un pic afectate, ceva neasteptat va va afecta posesiunile personale. Este posibil sa gasiti ceva pe care l-ati pierdut. Va iese in cale un avantaj neasteptat, un dar sau castigati niste bani. Succes!

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Saptamana aceasta este posibil sa faceti fata cu greu restrictiilor. Rutina de fiecare zi se va schimba si ati putea lupta contra unei convingeri. Flirturile si dorinta de a incerca experiente noi va vor intriga. Puneti-va centura si porniti la drum!

HOROSCOP FECIOARĂ

HOROSCOP Multi dintre dumneavoastra se vor simti razvratiti si vi se vor impune restrictii. Planurile se vor schimba si este posibil sa incepeti o noua poveste de dragoste cu cineva dintr-o cultura diferita.

Mai multe, pe Magazin.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close