Antena 3 Horoscop HOROSCOP, cu Maria Sârbu. Luna nouă în Taur. Berbecii au nevoie de schimbări, Taurii au nevoie de planuri noi

HOROSCOP, cu Maria Sârbu. Luna nouă în Taur. Berbecii au nevoie de schimbări, Taurii au nevoie de planuri noi

06 Mai 2019   •   10:57
HOROSCOP, cu Maria Sârbu. Luna nouă în Taur. Berbecii au nevoie de schimbări, Taurii au nevoie de planuri noi
Sursa foto: foto: Facebook - Maria Sárbu

HOROSCOP. Astrologul Maria Sârbu explică influenţa pe care o are Luna nouă în Taur, din 5 mai, asupra fiecărei zodii.

HOROSCOP Luna nouă împrospătează dorinţele fiecăruia şi ne dă valuri de energie şi putere pentru a ne realiza idealurile şi pentru a ne creşte calitatea vieţii. Luna Nouă vine cu energie nouă, energie de concretizare şi reorintare. Să ne amintim ce vrem, ce căutăm, ce avem nevoie şi să facem concret acţiuni în sensul dorit, scrie Adevărul.

HOROSCOP Să ne reconectăm cu mama Pământ, să ne întărim firul vieţii, să fim mai orientaţi în viaţa de zi cu zi şi să ne regăsim plăcerea de a trai. Luna nouă împrospătează dorinţele fiecăruia şi ne dă valuri de energie şi putere pentru a ne realiza idealurile şi pentru a ne creşte calitatea vieţii. Înainte de orice avem nevoie să ne placă viaţa nuastră şi acestea vor fi primele vibraţii ale lunii noi, explică astrologul Maria Sârbu.

HOROSCOP BERBEC Ai nevoie să faci unele schimbări pentru a-ţi creşte calitatea vieţii şi pentru a dezvolta un business nou pe relaţia cu străinătatea. Ai nevoie de o asociere cu cineva de la distanţă şi de a fi mai concret şi mai insistent, hotărât, perseverent. Se întrevăd proiecte noi în plan financiar.

HOROSCOP TAUR Între artă, sănătate şi idei ai nevoie de planuri şi paşi noi. Ai nevoie de curaj şi determinare, ai nevoie de stabilitatea propriei persoane şi de curajul pornirii pentru a te schimba. Ai nevoie de paşi noi şi proiecte concrete cu resursele disponibile.

Mai multe, pe Adevărul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close