Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12-18 mai. Balanțele fac repede pasiuni ieftine, Leii își înțeleg propriul destin

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12-18 mai. Balanțele fac repede pasiuni ieftine, Leii își înțeleg propriul destin

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12-18 mai. Balanțele fac repede pasiuni ieftine, Leii își înțeleg propriul destin
11 Mai 2019   •   11:18

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a făcut previziunile pentru toată săptămâna 12-18 mai 2019. Urmează perioada trădărilor!

HOROSCOP BERBEC 

HOROSCOP Tandem Venus-Kiron. Cum Venus(planeta iubirii) este în cădere în zodia voastră și Kiron reprezintă lecția de viață, fiți atenți la relațiile voastre de iubire. Evident, relațiile care există! Kiron este în relație cu karma perioadei si vă poate afecta cariera, parteneriatele, poziția socială, sănătatea, veniturile, ș.a. Sunt aspecte generale foarte importante care vă pot da peste cap întreaga viață. Deschideți ochii!

HOROSCOP TAUR 

HOROSCOP Lecția iubirii poate fi una dură și karmică, de aceea e bine să înțelegeți cum este cu jumătatea, destinul, soarta, întâlnirea karmică(ce este pe karma personală, nu în această analiză generală), sporul în casă, blocajele perioadei. De ce? Să nu pățiți ca Andreea Tonciu, un Taur care nu a știut ce și cum să aleagă. Așa este de important alegerea unui partener de viață, că trebuie analizată de astrolog (India).

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Aspecte care vă pot bulversa, agita, destabiliza. V-a ajuns cuțitul la os? Unii pot avea probleme de sănătate, risc de accidente, intervenții neașteptate chirurgicale sau stomatologice. Risc mare de certuri și dispute, greu de domolit. Toate pot duce la pierderi de bani sau cheltuieli neașteptate. Horoscopul general al perioadei ține de previzional, dar trebuie să-l raportez la astrograma personală.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Aspecte karmice mai mult decât grave. Predispun la singurătate și probleme psiho-emoționale. Sănătatea ține de karma personală și de karma perioadei analizate. V-am dat exemple de nativi ai acestei zodii cu mari probleme în analizele anterioare(citiți ce am spus în trecut). Nu este de joacă cu viața voastră, de aceea trebuie făcută o analiza de harta natală personală ca la carte, că-I bai!...

HOROSCOP LEU 

HOROSCOP Cunoașterea ezoterică a propriului destin și a propriilor reîncarnări vă poate ajuta să alegeți corect în viață. Ca să nu ajungeți să pierdeți bani, să investiți bani în chestiuni care nu funcționează. Alții pot avea parte de separări, divorț, partaj, moșteniri, probleme în firme, blocaje, etc. Trebuie să înțelegeți care sunt căile personale de deblocare pentru a nu rămâne săraci la bătrânețe. Perioada trădărilor.

HOROSCOP FECIOARĂ

HOROSCOP Zodie dublă, dar să știți că este înscris adulterul la cei mai mulți/te dintre voi. Nu mă mir că tot mai mulți români nu se mai căsătoresc și iau drumul pribegiei. Agresivitatea bărbaților romăni nu mai este un secret, dar să știți că și mulți străini sunt șarlatani. Cei mai mulți români sunt agresivi(agresivitate verbală, mentală, fizică). Am văzut și femei, dar numărul lor este mult mai redus. Secrete.

Mai multe, pe kfetele.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close