Antena 3 Horoscop HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Berbecii trec printr-o încercare grea, Fecioarele au risc crescut de accidente mortale

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Berbecii trec printr-o încercare grea, Fecioarele au risc crescut de accidente mortale

24 Mai 2019   •   11:34
HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Berbecii trec printr-o încercare grea, Fecioarele au risc crescut de accidente mortale

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP BERBEC Cuadratura lui Kiron cu Marte si cu Axa de Destin se vrea o proba de încercare. O probă grea, care trebuie rezolvată ca la carte. Nu e de luat în glumă acest aspect, că pe urmă puteți suferi și să veniți târziu către mine ca să vă fac să înțelegeți unde ați greșit. Marte se apropie și mai mult de karmă și va face opoziție cu Saturn Retrograd, Pluton Retrograd, Coada și Capul Dragonului.

HOROSCOP TAUR Capul și Coada Dragonului sunt în Rac și Capricorn. Uranus se ia de mână cu Venus în Constelația Voastră și susține doar anumite relații de iubire. De ce? Pentru că Lilith, alias Luna Neagră le poate afecta pe cele mai multe. Trebuie să înțelegeți ce ați fost într-o viață anterioară. Soarele este cu Mercur în Gemeni, dar fac opoziție treptat cu Jupiter Retrograd din Săgetător. Afectează iubirea/ sănătatea.

HOROSCOP GEMENI Cuadratură demnă de luat în seamă, că nu-I de joacă. Mercur este în domicilul astral, lângă Soare și face aspect de cuadratură cu Lilith(alias Luna Neagră) din Pești-zodie dublă ca și a voastră, așa cum este și Săgetătorul, acum cu Jupiter Retrograd. Probleme care țin de justiție, de supărări în familie, de riscul de a plăti pentru păcatele din trecut(Sfat:karma personală e cea mai importantă acum).

HOROSCOP RAC Vin cu un nou exemplu, la exemplele de le-am în săptămânile anterioare, care să confirme problemele de Karmă Actuală la această zodie: Radu Mazăre- Rac. Are structură uraniană (Răducu este Vărsător, iar patronul Vărsătorului este Uranus). Dar complicitățile și alianțele în care a intrat l-au adus în această situație.

HOROSCOP LEU Iubita lui Mazăre (vezi Rac) este nativă a acestei zodii. Vedeți ce a pățit? Că a fost Lilith, alias Luna Neagră în Vărsător, zodia opusă Leului. Așa că, să luați aminte la incompatibilități (deși, incompatibilitatea este un subiect personal pe care nu-l veți citi într-o carte de 3.5 lei la colț de stradă sau pe net). 

HOROSCOP FECIOARĂ Risc crescut de accidente care pot fi mortale. Ca să nu mai spun de aspectele care se configurează pe Capul și Coada Dragonului în Rac și Capricorn. E vorba de Marte care se apropie vertiginous de Dharma din Rac, de cuadratura pe care Soarele și Mercur o face cu Soarele natal și care vă poate afecta soarta. Aspectele sunt pe horoscopul perioadei, nu pe cel personal, care e mai important.

Mai multe, pe Kfetele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close