Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Cum afli și ce semnifică ”numărul puterii”

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Cum afli și ce semnifică ”numărul puterii”

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Cum afli și ce semnifică ”numărul puterii”
03 Aug 2019   •   19:39

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la ”Adevăruri ascunse” despre numărul puterii.

Iată cum îl aflați și ce semnificație are.

HOROSCOP Vă scrieți numele complet, puneți valorile, adunați cifră cu cifră și reduceți la o singură cifră. Cifra rezultată se adună cu numărul de destin și astfel aflați numărul puterii dumneavoastră.

HOROSCOP Pentru doamne, se folosește numele de botez, nu numele după căsătorie.

1 - aducător de inteligență, originalitate, uneori prea independent. Individualist, sunt oamenii care conduc. De multe ori preferă să colaboreze, asta înseamnă că au mai multă minte decât le trebuie.

2 - sunt foarte buni consilieri, știu să asculte bine, să dea sfaturi. Sunt oameni pe care îi dorești lângă tine. Mișcă lucrurile, fără să iasă în prim-plan.

3 - au oportunități pentru o viață plină, bogată. Sunt oamenii care ne scot din marasm, ne fac să râdem. Sunt guralivi, se pun în slujba oamenilor să le aducă bucurie, fericire. De multe ori sunt extraordinar de frivoli și împrăștiați.

4 - e omul lucrului bine făcut. Definitivează lucrurile. Realizările lor se fac cu multă trudă, greutate și în general în jurul vârstei de 40 de ani. 

5 - năzdrăvani. Sunt hoțomani, îți vinde nimic ca pe o mare bogăție. Scot bani din piatră seacă. Este foarte adaptabil.

6 - un număr al puterii, al conexiunii, al relațiilor dintre oameni. Sunt sufletiști, artiști. Sunt oamenii care trimit exact la ceea ce ai nevoie. Sunt niște medici extraordinari. Sunt ușor de destabilizat de oameni răi, de situații extreme sau critice.

7 - dorința de educare și evoluție spirituală. Sunt vorbăreți, dar doar acolo unde găsesc anumite discuții, fără bagatele și subiecte banale. Vor să iasă în evidență prin calitățile pe care le are. Sunt introvertiți, teribil de deștepți. Pot fi lideri spirituali.

8 - e numărul puterii, a autorității și forței. De multe ori calcă peste cadavre. Puterea îi conduce la dezumanizare. Se ridică prin propriile forțe. 

9 - altruism total, atrage după sine dorința de a face bine umanității, de a contribui cu ceva la îmbunătățirea condiției umane sau a frumuseții. Înțeleg complexitatea naturii umane, îi privesc pe ceilalți într-un mod unic.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close