Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentru luna august. Săgetătorii trebuie să dea un nou sens vieții, schimbări multe pentru Balanțe

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentru luna august. Săgetătorii trebuie să dea un nou sens vieții, schimbări multe pentru Balanțe

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentru luna august. Săgetătorii trebuie să dea un nou sens vieții, schimbări multe pentru Balanțe
03 Aug 2019   •   20:32

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la ”Adevăruri ascunse”, horoscopul runelor pentru luna august.

HOROSCOP BERBEC - pornește ca învingător al lunii. Sunteți favorizații acestei luni, câștigați pe toate planurile.

HOROSCOP TAUR - greutăți, găsesc răspunsuri la întrebările din perioada precedentă, doar când vor face un consiliu de familie. Dacă nu vorbesc, nu găsesc rezolvările.

HOROSCOP GEMENI - au o lună de călătorii. Drumuri și lungi și scurte, alergătură continuă. Bagajele să fie mereu pregătite.

HOROSCOP RAC - o lună fantastică, de dragoste, bucurie și împliniri. Visele lor se împlinesc.

HOROSCOP LEU - sunt pe punctul să își schimbe locuința sau serviciul. E și o lună de bani. 

 

HOROSCOP FECIOARĂ - sunt puțin bulversate, au două sfaturi: relaxați-vă și nu vă mai faceți griji pentru starea de sănătate a cuiva. O să vă convingeți că e bine.

HOROSCOP BALANȚĂ - suită de schimbări majore care vin foarte repede.

HOROSCOP SCORPION - trebuie să schimbe macazul și să abordeze problemele altfel. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR - cei care au trăit haotic trebuie să se mobilizeze pentru a-și consolida poziția. Dați un nou sens vieții voastre.

HOROSCOP CAPRICORN - o lună în care trebuie să își ia măsuri de precauție, e o lună în care au nevoie de forță și tărie. Volum mare de muncă, nervi mulți, dialoguri care devin monologuri. Nu vă supărați voi pe voi.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - o lună în care nu trebuie să se grăbească atunci când iau o decizie. Răbdarea îi ajută. Surprizele plăcute sunt pentru cei care nu forțează mâna norocului.

HOROSCOP PEȘTI - intră într-o zonă de mister. Nu mai vor să se deschidă față de nimeni, este o lună de reculegere totală, încărcare cu energie. 

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close