Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva până la finalul săptămânii. E Lună plină în Taur, Leii pun la cale un plan-cheie

HOROSCOP, cu Minerva până la finalul săptămânii. E Lună plină în Taur, Leii pun la cale un plan-cheie

HOROSCOP, cu Minerva până la finalul săptămânii. E Lună plină în Taur, Leii pun la cale un plan-cheie
17 Oct 2019   •   17:46

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor până la finalul săptămânii.

HOROSCOP LEU Investește în învățământul specializat și asumă-ți misiunea de a învăța ceva nou. Un mentor, fratele mai mare sau tatăl pot avea nevoie de ajutorul tău acum. Ia legătura cu familia și fă-ți timp pentru a lua cina, acasă sau în oraș, ori discutați, depănați amintiri și vă bucurați de muzică sau artă, împreună. Este posibil ca unele aspecte care țin de legalitate să fie rezolvate, ceea ce poate duce la unele schimbări în spectrul financiar. Transformare carierei este și ea posibilă prin noile oportunități pe care le ai în fața ta acum.

HOROSCOP În timp ce se pare că faci o impresie grozavă discutând despre un plan-cheie, undeva la începutul săptămânii, este posibil să fie nevoie să fii atent la fiecare pas profesional pe care îl faci. Cineva nu te înghite și va încerca să-ți pună tot felul de piedici, va dori mai mult decât simple asigurări, vrea fapte și dovezi. Pune astfel problema încât lucrurile să aibă continuitate. În general, acesta este un moment excelent pentru a-ți promova munca și o faci cât se poate de activ.

HOROSCOP Odată cu trecerea lui Venus prin Casa a 4-a a familiei, ai o șansă extraordinară pentru a-ți înfrumuseța casa și a adăuga câteva lucruri speciale. Dacă ai avut probleme cu membrii familiei sau cu rudele, prezența acestei planete armonioase aici poate ajuta ca lucrurile să intre pe făgașul lor normal.

HOROSCOP Weekend-ul se arată destul de plin de viață, cu potențial pe frontul romantic sau activități interesante planificate deja. Odată cu luna plină în Taur, este timpul să renunți la vechi și să îmbrățișezi noul.

HOROSCOP relații

Ești singurul în acord cu gândurile și sentimentele sale în acest moment. Bucură-te de acest sentiment intens de conștientizare. Indreaptă-ți atentia catre un iubit/ă, un prieten/ă sau o rudă care are nevoie de prezența ta. Urmărește-te și fii special în tot ceea ce oferi. Dă frâu liber gândurilor și pasiunilor. Renunță la luarea deciziilor majore măcar pentru încă o zi și, cufundă-te în gândurile și sentimentele tale. Îndrăzniți să îți arați sinele adevărat altora.

HOROSCOP Venus este în pasionalul Scorpion, așa că nu ar trebui să ai probleme în a atrage atenția pe care o dorești. Ești foarte sexy, așa că ieși în lume și amestecă-te printre oameni!

HOROSCOP Există o lună plină în Taur, în weekend, sporindu-ți farmecul și șarmul. Dacă există cineva pe care dorești să îl cunoști, acum este timpul.

Mai multe, pe Huff.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close