Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva până la finalul săptămânii. Taurii sunt cuprinși de remușcări. Căutați securitate emoțională

HOROSCOP, cu Minerva până la finalul săptămânii. Taurii sunt cuprinși de remușcări. Căutați securitate emoțională

HOROSCOP, cu Minerva până la finalul săptămânii. Taurii sunt cuprinși de remușcări. Căutați securitate emoțională
04 Sep 2019   •   11:19

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor până la finalul săptămânii. 

HOROSCOP TAUR Înveți câteva lecții de care aveai nevoie și crești spiritual și material. Situația financiară este bună, solidă și te servește cum nu se poate mai bine, ceea ce face să fii mai practic. 

HOROSCOP Adevărata bucurie și siguranță în mediul familial adaugă o notă profundă de împlinire vieții tale. Ar fi bine să îți planifici energia de care dispui. Ai dobândit – și încă o formatezi – o adevărată mentalitate a ceea ce se numește succes. Ai crescut intelectual și emoțional. Abilitățile cognitive și interpersonale au sporit.

HOROSCOP Săptămânile următoare v-ar putea să își fortifici latura creativă și expresivă și să îți prezenți abilitățile ca să te bucuri de oportunități romantice. Casa familiei este încărcată și susținută de o serie de aspecte benefice dar și mai puțin benefice, mă refer la crucea mutabilă care te face să cauți ceva și, de fapt, să nu știi ce îți dorești. Ai însă șanse să explorezi o serie de hobby-uri și pasiuni care te vor reîncărca emoțional și te vor reîmprospăta. Timpul zboară fără să îți dai seama și s-ar putea să constați că timpul se grăbește atunci când te apleci asupra talentelor și abilităților tale naturale.

HOROSCOP Dacă ai ocazia să îți expui munca într-un târg de artizanat sau să îți arați talentele într-o expoziție, un concert sau chiar într-o competiție în arena sportivă competitivă, atunci șansele de a fi cunoscut așa cum ești în realitate vor fi maxime. Lucrurile ar putea face clic în zilele următoare. Dacă adunic ceea ce crezi a fi firimituri, acestea ar putea duce la o oportunitate interesantă.

Luna în zona intimității și a manipularii veniturilor altora, de vineri, îți poate fi de ajutor pentru a atinge un nou nivel.

HOROSCOP relații

HOROSCOP Cauți securitate emoțională. Totuși te simți obligat să și scuturi lucrurile. Acesta este un semn bun. Fericirea de acasă este esențială pentru tine. Bucură-te de compania familiei și a prietenilor. Prin ei găsești bucurie și împlinire. Eforturile depuse pentru atingerea fericirii casnice nu se pierd niciodată. Orice gând neplăcut care îți subminează încrederea în tine ar trebui abordat rapid pentru că faci față situației actuale. Excelezi la nivel intelectual.

La mijlocul săptămânii trigonul dintre Uranus, Mercur și Marte te încurajează să gândești în afara casei. Nu te simți confortabil în roluri netradiționale, dar există atât de multe opțiuni pe care trebuie să le iei în considerare acum încât nu ai de ce să te temi.

HOROSCOP Luna din Scorpion de mai târziu îți va aminti că poți face mai multe lucruri deodată. Întâlnirea perfectă de dragoste este cu cineva care caută o relație de lungă durată și nu doar un flirt.

Mai multe, pe Huff.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close