Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva pentru final de săptămână. Berbecii încearcă să învețe ceva nou, Gemenii se pregătesc de căsătorie

HOROSCOP, cu Minerva pentru final de săptămână. Berbecii încearcă să învețe ceva nou, Gemenii se pregătesc de căsătorie

HOROSCOP, cu Minerva pentru final de săptămână. Berbecii încearcă să învețe ceva nou, Gemenii se pregătesc de căsătorie
14 Iun 2019   •   11:38

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru acest final de săptămână. 

HOROSCOP. Pentru nativii Berbec, Leu și Săgetător sporește interesul pentru studii și investiții.

HOROSCOP Pentru Gemeni, Balanță și Vărsător au prioritate viața de familie și, în general, viața sentimentală care ar putea întoarce destinul în favoarea lor. Pentru vârstnici crește incidența bolilor cronice și a intervențiilor chirurgicale.

HOROSCOP Pentru Taur, Fecioară și Capricorn încetinirea ritmului și așa lent, duce la bulversări săptămâna aceasta, lucru care îi va face să lupte pentru propria imagine.

HOROSCOP Pentru Rac, Scorpion și Pești crește riscul de accidente și intervenții chirurgicale, pe deoparte, iar pe de alta le sporește creativitatea transformându-i un potențiali candidați la afirmarea profesională.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Începi săptămâna bine, asigură-te că profiți din plin de ea. Investește acum în învățământul superior și încearcă să înveți ceva nou. Unele aspecte juridice ar putea fi necesare pentru rezolvarea eventualelor schimbări financiare. O transformare a carierei poate fi posibilă printre noile oportunități care apar. 

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP O încetinire bruscă a ritmului te poate face să lupți, atât din punct de vedere financiar cât și emoțional. Unele planuri pot fi întârziate sau anulate din cauza problemelor cu care se confruntă cineva din familie. Evită să te întoarci la consumul exagerat de cafea sau la fumat pentru a căuta soluții. În schimb, meditează pentru un nou sens și înțeles. Ai grijă la sănătate. Oferă asistență celor care au nevoie. Caută un echilibru, între  cheltuielile pe fond ​​emoțional și cele necesare. Pot apărea sume neașteptate, sub forma de moșteniri sau a unor venituri din alte surse. 

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Un partener are prioritate maximă acum. Poate fi și un parteneriat romantic care necesită timp și atenție. Dacă nu ești deja căsătorit, este posibil să ai timp să pregătești o asemenea mișcare. Este posibilă, de asemenea, o schimbare de împrejurimi, poate o mutare sau o relocare a locului de muncă. Acordă atenție problemelor de familie și lucrează pentru a rezolva unor conflicte în desfășurare. Bucură-te de o mică schimbare în aspectul tău, ceea ce te va face să te simți mai încrezător.

Mai multe, pe Huff.ro.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close