Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva pentru luna mai. Berbecii încep în forță și călătoresc mult, Taurii au parte de o viață socială strălucitoare

HOROSCOP, cu Minerva pentru luna mai. Berbecii încep în forță și călătoresc mult, Taurii au parte de o viață socială strălucitoare

HOROSCOP, cu Minerva pentru luna mai. Berbecii încep în forță și călătoresc mult, Taurii au parte de o viață socială strălucitoare
05 Mai 2019   •   17:38

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru luna mai.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Posibil să ai un început de lună în forță dacă ne gândim la crucea cardinală din perioada 1 – 10 mai care marchează începutul lunii cu o tonalitate mai aspră, noroc că ai energia și puterea de a face lucrurile să meargă.

HOROSCOP Orizonturile se extind și lumea ta este cu ferestrele largi deschise după Luna Nouă din 5 mai. Posibilități, oamenii și șanse de neimaginat vor fi în jurul tău.

HOROSCOP Mercur este în Casa a 2-a a banilor munciți, astfel că viața devine mai liniștită dar și mai pragmatică. De asemenea, vei simți din plin trigonul minor dintre conjuncția Saturn – Pluto, Neptun și conjuncția Soare – Mercur din 17 mai care adaugă un impuls energetic, care seamănă cu magia, într-o zi care este deja puternică. Fii atent ce dorești, deoarece astăzi s-ar putea să și primești.

HOROSCOP Lumea exterioară te va putea atrage cu impactul lunii pline de 18 mai și știi cum să te miști pentru a-ți fi bine, dar mai este până atunci.

HOROSCOP Acordă prioritate familiei tale și abia apoi obligațiilor sociale. Poți să te ocupi de toate, fără probleme. Curând va intra Marte în Rac, va trebui să te oprești, să îți tragi sufletul și să fi atent la problemele de sănătate ale cuiva din familie.

HOROSCOP În ciuda unei teme aventuroase și a unei dorințe puternice pentru noi experiențe și oportunități, s-ar putea accentua și o tendință mai spirituală și mai controversată.

HOROSCOP Problema credinței ar putea fi pe ordinea de zi și asta ar putea afecta modul în care abordezi o idee sau un proiect. Ai încredere că va merge așa cum era de așteptat sau ar trebui să ai acordul unui mentor cu experiență în domeniu? Un accent mai practic sugerează că nu ar strica un început care să implice ambele opțiuni.

HOROSCOP Luna nouă a deschis drum unor noi aventuri, în special celor care implică călătorii sau studii. Și cu Mercur în săptămânile următoare poate fi mai ușor, cu mai puține lovituri sub centură sau întârzieri.

HOROSCOP Sfârșitul lunii ar putea să te găsească, de asemenea, concentrat asupra mai multor idei spirituale și poate că nu te vei gândi atât de mult la afaceri. Visele ar putea fi foarte impresionante și pot transmite câteva avertismente.

HOROSCOP Dragostea nu este o chestie glumeață dar dacă nu vei face haz de necaz pe seama unor dileme prostești cu care te-ai confruntat la ultimele întâlniri, s-ar putea să plângi.

HOROSCOP Păstrează o atitudine pozitivă, vei trece și peste asta. Rutina îți va oferi opțiuni de întâlniri foarte bune, la sfârșitul săptămânii. Nu îți face griji cu privire la modul în care te comporți când faci ceva pentru prima oară!

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Venus este în Berbec, în Casa a 12-a, casă spirituală și se îndreaptă cu pași repezi spre domiciliu. Dacă dragostea nu era profundă înainte, s-ar putea să devină acum.

HOROSCOP Urmările Lunii Noi din 5 mai, sugerează că poți rezolva orice problemă, mare sau mică, dar destul de stringentă și care poate să aducă complicații personale cu cineva care are grijă de tine.

HOROSCOP Așteaptă să fii întrebat, abia apoi să oferă-ți ajutorul ca să te bucuri de asta. Mercur a început deja să corecteze erorile și greșelile din perioada de retrogradare iar complicațiile vor fi reduse la minim dacă nu chiar eliminate.

HOROSCOP Mișcarea lui Venus prefigurează deja trigonul minor cu Lilith și cu Marte pe 15 mai. Viața devine mai romantică, iar romantismul devine mai idealist. Încântă-ți ochii cu frumusețea din jurul tău, dar protejează-ți inima. A început vara și Soarele este în semnul tău. Acest lucru te va ține cu picioarele pe pământ.

HOROSCOP Luna plină din 18 mai se pregăteșpte și ea să îți aducă tot confortul și plăcerea de care ai nevoie și care este aproape de casă. Oamenii pot fi foarte ocupați, dar este timpul pentru cadouri, gesturi delicate, care au loc între prieteni dar și pentru a face și a primi favoruri care fac acest sezon de iubit.

HOROSCOP În timp ce s-ar putea să îmbrățișezi mai multe probleme, cu scopul de a face schimbări-cheie, viața socială strălucește și ea. S-ar putea să fie nevoie să echilibrezi viața interioară și cea exterioară dacă vei fi productiv în această lună.

Mai multe, pe Huff.

 

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close