Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 2-7 iulie 2019. Berbecii au mari probleme financiare, Leii caută răspunsuri

HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 2-7 iulie 2019. Berbecii au mari probleme financiare, Leii caută răspunsuri

HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 2-7 iulie 2019. Berbecii au mari probleme financiare, Leii caută răspunsuri
02 Iul 2019   •   10:55

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru toată săptămâna 2-7 iulie 2019.

HOROSCOP. E, aici avem câteva ceva de spus. În primul rând, avem o eclipsă totală de Soare pe 2 iulie, la gradul 17:53 Rac peste Nodul Nord, care ne va obliga să ne întoarcem, toți, în Trecut, și să vedem care sunt consecințele. 

HOROSCOP Luna Nouă, Nodul Nord și Eclipsa sunt conjuncte în Rac. Cum spunea o prietenă, Nodul Nord în acest context este o busolă care ne arată încotro trebuie să mergem, adevărata transformare va avea loc abia în momentul în care vom fi gata să renunțăm la lucrurile de care nu mai avem nevoie fiind depășite, spiritual vorbind.

HOROSCOP Trebuie să ne eliberăm de acele obiceiuri care mai mult ne blochează decât ne lasă să evoluăm. Dar atenție, această energie lunară nu ne ajută cu nimic dacă nu facem schimbarea, deci, tăiați orice legătură toxică cu Trecutul și priviți către Viitor. Soarele facilitează acest transfer către ceva ce credem că am avut dar în fapt, nu am avut niciodată. 

HOROSCOP Racul este semnul care vorbește despre siguranța emoțională, nu întâmplător este stăpânit de Lună, arhiva emoțională colectivă și personală. Vorbește despre maternitate, dorința de a avea copii, despre starea de graviditate și evoluția sarcinii, despre iubirea fizică dar și despre iubirea ideatică. 

HOROSCOP La modul general, Racul este semnul în care Sufletul intră în viață atunci când se naște un OM sau iese din viață atunci când părăsește această existență. Un ciclul infinit care începe și se încheie în același loc. 

HOROSCOP Astrologia încearcă să demonstreze că Nodurile Lunare sunt cheia care deschid fiecăruia înțelegerea nevoii de a percepe real, ideea că viața este o parte continuă a existenței noastre. Mulți astrologi chiar cred că Nodurile Lunare sunt mai importante decât restul temei natale. Cu experiență în cunoșterea științei mișcării planetelor, în special a Soarelui și a Lunii, și a poziției Nodurilor Lunare se poate vedea întreaga viață a nativului.

HOROSCOP Este adevărat, de asemenea, că studiul Nodurilor Lunare, cu care lucrează astrologia apuseană, poate duce la o incursiune fascinantă în știința divină a astrologiei, prin legătura cu conceptul hinduist al reîncarnării.

Mai multe, pe Huff.ro.

 

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close