Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 4-9 iunie. Taurii sunt interesați de bani, Leii trebuie să evite să semneze acte!

HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 4-9 iunie. Taurii sunt interesați de bani, Leii trebuie să evite să semneze acte!

HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 4-9 iunie. Taurii sunt interesați de bani, Leii trebuie să evite să semneze acte!
04 Iun 2019   •   11:09

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 4-9 iunie.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Conversațiile pe care le ai și persoanele pe care le întâlnești pot menține lucrurile în mișcare de-a lungul săptămânii viitoare. Cu toate acestea, cu legăturile lui Neptun – un sextil cu conjuncția Saturn -Pluto și un trigon cu tripla conjuncție Marte – Nodul Nord – Junona, ceea ce îți dorești nu este neapărat ceea ce obții. S-ar putea să înțelegi greșit o conversație sau intențiile cuiva. De asemenea, ai putea avea o viziune extrem de idilică asupra unei situații care, în realitate, nu este așa cum crezi. 

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Săptămâna aceasta ești interesat de bani. Cu Venus în Casa banilor proveniți in muncă proprie în sextil cu Chiron, ai putea crede că ceva pare promițător atunci când nu este. Acest lucru ar putea însemna să te înscrii la o sală de sport, ofertă care implică banii câștigați cu greu. Stai puțin și citește termenii și condițiile și vezi ce clauze ascunse are contractul, înainte de a semna. 

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Este un moment excelent pentru a avansa cu scrierea unui proiect – orice proiect pe termen lung, care implică comunicare, film sau călătorii pe distanțe lungi. Nu întârzia. Ai o forță proteică ce te îndemnă să mergi înainte. Privește în perspectivă și ai o atitudine pozitivă în loc să te gândești la motivele pentru care aceste proiecte nu se vor schimba așa cum vrei.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Un trigon incomod între un Mercur din Casa 1 și Lilith din Casa carierei, indică faptul că ai putea dori ceva, dar nu știi cum să îl obții. Ar putea exista un conflict între credințele implicate, care provin din experiențele pe care le-ai avut în adolescență sau în prima tinerețe. Dacă vrei să înțelegi de ce ți-ai sabotat cele mai bune interese, să vorbești cu cineva care te cunoaște bine sau care are o întelegere a naturii umane altfel decâta ta. 

HOROSCOP LEU 

HOROSCOP Ar fi înțelept să eviți orice schemă care implică mulți bani, deoarece acestea ar putea să nu fie ceea ce crezi. Înainte de a semna un act sau a investi, este mai înțelept să faci un calcul. Dacă îți faci timp să te uiți și la partea financiară a lucrurilor, poți realiza că potențialul profit este mult mai mic decât ți-si imaginat sau că nu există aproape deloc.

Mai multe, pe Huff.ro.

Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close