Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 8 - 14 iulie 2019. Balanțele primesc o majorare de salariu, Scorpionii se izbesc de tot soiul de refuzuri

HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 8 - 14 iulie 2019. Balanțele primesc o majorare de salariu, Scorpionii se izbesc de tot soiul de refuzuri

HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 8 - 14 iulie 2019. Balanțele primesc o majorare de salariu, Scorpionii se izbesc de tot soiul de refuzuri
06 Iul 2019   •   15:48

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP BALANȚĂ Ți-a fost greu, încercând să dobândești noi abilități și să le implementezi ca lumea. Vestea bună este că aceste eforturi au fost remarcate și apreciate. Te vei bucura de recompensele oferite acum sub forma unei majorări, a unei promovări sau a unor bonusuri. Alții ar putea fi invidiosi, în special cei care sunt în concurență cu voi și care nu își doresc să îți meargă bine. Cel mai bun mod de acțiune este să continui să te conectezi la rutina zilnică. Ține-i minte pe toți cei care depind de tine și ai grijă ce decizii iei.

HOROSCOP Viața socială este pe cale să devină foarte ocupată cu Marte conjunct cu Mercur în Casa a 10-a a carierei și a ambițiilor personale, unde va stârni totul. Ai putea primi mai multe invitații la evenimente și atmosfera s-ar putea încălzi, în general. Este momentul să te distrezi, să te bucuri de dragoste și să savurezi o companie bună.

HOROSCOP Pe măsură ce Venus stăpâna ta planetară, intră și ea în Casa a 10-a, farmecul tău poate ajuta la ungerea rotițelor succesului.

HOROSCOP Dar, odată cu intrarea lui Mercur în retrogradare, ar fi mai bine să eviți să faci angajamente majore sau să semnezi contracte până după 31 iulie, când această planetă imprevizibilă va reveni în mers direct.

HOROSCOP S-ar putea să te afli în competiție sau în diverse dispute, probabil legate de statutul relației. Viata ta sentimentală are nevoie de un imbold pentru a reveni în formă bună. O despărțire poate fi evitată dacă te poți ridica deasupra și să te concentrezi pe ce conteaza cel mai mult. Este posibil ca schimbările din viața prietenilor să necesite ajutorul tău solicitat frecvent în această săptămână. Lasă-i să-și împărtășească grijile cu tine, deoarece aceasta va ajuta să restabiliți un echilibru. Gândește-te la familie în special.

HOROSCOP Stăpâna ta planetară, Venus, este în semnul racului, un semn sensibil și senzitiv, care îți va îmbunătăți estetica vieții sentimentale și te va face să apreciezi câteva lucruri mărunte. Nu cauți perfecțiunea, dar îți place frumusețea.

Luna își petrece timpul în Scorpion și Săgetător în a doua parte a săptămânii, și face mai ușor apropierea de oamenii care te interesează. Respingerea nu este distractivă, dar este doar o parte a jocului.

HOROSCOP Nu e momentul să ții secret un proiect la care lucrezi și care vizează cariera. Poate că ți-e teamă că cineva ar putea încerca să-ți fure ultima idee. Nu mai fi atât de paranoic și acționează cu credință. Oamenii din jurul tău sunt acolo pentru a ajuta, nu pentru a te răni.

Te poți concentra cu ușurință acum. Lucrează cât mai mult posibil, deoarece evenimentele vor distrage oamenii mai târziu. Te poate iritat oricine nu muncește la fel de mult ca tine. Discuțiile amânate fc să te cobori în tine și să analizezi situația. Este un moment pozitiv pentru orice sarcină pe care o primești sau pentru profesii din sfera serviciilor publice. Strălucești în slujbe pe care alte persoane nu le suferă. Timpul este favorabil planurilor de networking și marketing.

Mai multe, pe Huff.ro.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close