Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum să câștigi încrederea fiecărei zodii

HOROSCOP. Cum să câștigi încrederea fiecărei zodii

HOROSCOP. Cum să câștigi încrederea fiecărei zodii
29 Aug 2019   •   19:43

HOROSCOP Berbec

Pentru a-l determina pe un berbec să lase garda jos cel mai bine este să-i vorbești despre lucrurile care îl pasionează. Menține conversația pe un ton optimist și vesel. Ascultă cu adevărat ce are de spus, nu-i întrerupe și nu le da sfaturi. Berbecul este competitiv din fire dar nu are nevoie de asta într-o astfel de discuție, mai ales dacă vrei să-i faci să fie deschis cu tine și să-ți povestească despre el. În timp, după ce-i câștigi încrederea, poți să-i spui și tu despre problemele tale personale.

HOROSCOP Taur

Trebuie să fii foarte răbdător cu taurii pentru că va dura mult timp până va reuși să ți se destăinuie. Sunt încăpățânați și nu au încredere în oricine. Când vorbești cu el fă-o în așa fel încât să se simtă în siguranță și arată-i că îl respecți. Cel mai bine reușești dacă te porți cu el cu bunătate. Taurul te va testa pentru a vedea dacă ești de bună credință. Cu toate astea și dacă treci testele la care te va supune, să știi că acesta este doar începutul.

HOROSCOP Gemeni

Geamănul este un maestru al comunicării așa încât doar vorbele nu vor fi suficiente pentru a le câștiga încrederea. Va trebui să demonstrezi asta și prin fapte. Lasă-l să-ți spună un secret și nu-l împărtăși niciodată altei persoane. Dovedește-i prin fapte că dacă îți va spune lucruri  despre el, nu-l vei trăda. Fii demn de încrederea pe care ți-o acordă și el te va răsplăti.  

HOROSCOP Rac

Cu cât îi împărtășești unui rac din experiențele tale personale, cu atât vei avea șanse mai mari să și se destăinuie și el. Când ești cu el concentrează-te pe lucrurile pe care le discutați, fii rațional și arată-i disponibilitatea de a-l asculta. Racul vrea să nu aveți secrete dar trebuie să aibă încredere că nu îl vei răni. Este posibil să fi avut parte de dezamăgiri înainte și nu mai vrea să i se întâmple acest lucru.

HOROSCOP Leu

Dacă vrei să-i câștigi încrederea unui leu, fi sincer și spune-i cât de importantă este pentru tine prietenia lui. Acordă-i atenție, ascultă ce-ți spune și fă lucrurile așa cum vrea el. Dacă leul domină conversația, lasă-l și nu-l întrerupe. Este amabil și te va ajuta și el  dacă îi ești aproape. Loialitatea este importantă pentru leu așa că dovedește-i că ești de încredere și te va sprijini și el când vei avea nevoie.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close