Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum să înțelegi bărbații în funcție de zodia lor

HOROSCOP. Cum să înțelegi bărbații în funcție de zodia lor

HOROSCOP. Cum să înțelegi bărbații în funcție de zodia lor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Mai 2019   •   12:25

HOROSCOP. Zodiile lor spun mai mult decât ne dăm seama, asa că, dacă vrei să știi ce trece prin capul unui Taur sau ce fel de femeie caută un Leu uită-te în lista de mai jos.

HOROSCOP BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Specialist in dragoste la prima vedere', Berbecul se indragosteste imediat si nu accepta nu' drept raspuns. El vrea sa fie mereu in control si isi doreste sa fie cel mai important barbat din viata ta, iar in ciuda aspectului sau dur are o inima de aur. Berbecii nu tolereaza incorectitudinea si persoanele mincinoase, insa adora provocarile. Poti fi sigura ca un astfel de barbat va fi alaturi de tine la greu, capabil sa iti ridice moralul si sa iti acorde suportul emotional de care ai nevoie.

HOROSCOP TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tot ce isi doreste barbatul Taur de la o relatie este stabilitate si loialitate. Rareori acesta este cel ce face primul pas intr-o relatie, preferand sa astepte ca iubirea sa vina la ei. Caracterul unui Taur poate fi cu greu schimbat, persoanele aflate sub acest semn fiind extreme de incapatanate. Taurii nu sunt cele mai romantice zodii, deci nu te astepta sa primesti buchete de flori sau cadouri in fiecare zi. Asta nu inseamna ca un Taur nu te iubeste, el pur si simplu considera ca sentimentele sale puternice sunt de ajuns.

HOROSCOP GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Barbatii Gemeni sunt extrem de sociabili si adora sa comunice prin mesaje, e-mailuri sau la telefon. Ei sunt extrem de inteligenti si mereu deschisi la a invata lucruri noi. Pentru acest tip de barbat, libertatea este cheia. Caracterul entuziast il poate determina sa inceapa multe treburi cu avant, doar pentru a le lasa balta dupa un anumit timp. Din pacate, aceasta trasatura se reflecta si intr-o relatie, Gemenii iubind varietatea. Fii sigura insa ca barbatul Gemeni va lega o prietenie stransa cu tine, care nu va disparea nici dupa o despartire!

HOROSCOP RAC (22 iunie – 22 iulie)
Un Rac indragostit va alege orice cale pentru a-si atinge scopul, indiferent cat de intortocheata, atat timp cat nu este cea mai directa si simpla, deoarece vrea sa testeze puterea sentimentelor partenerei. Barbatul Rac isi iubeste familia mai presus de orice, iar daca tu ai reusit sa iti faci un loc in inima lui, fii sigura ca nu va trece mult timp pana iti va face cunostinta cu rudele sale. Racii nu pot ierta infidelitatea, chiar daca ratiunea ii poate indemna sa creada ca pot trece peste o greseala de acest tip, emotional ei vor fi raniti pentru totdeauna.

HOROSCOP LEU (23 iulie – 23 august)
Leilor le place sa se afle in centrul atentiei, indiferent de situatie. Barbatul Leu este dinamic si iubitor de distractie, insa in acelasi timp un lider innascut. Atunci cand sesizeaza ca exista ceva in neregula, fie intr-o relatie sau in viata de zi cu zi, el este cel ce preia controlul si incearca sa rezolve problema. Leul isi va proteja partenera cu orice pret, aratandu-si dragostea si generozitatea prin diverse cadouri. El se ofera complet din punct de vedere emotional atunci cand simte ca iubita sa indeplineste dorintele pe care le cauta.

Continuarea pe elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop barbati zodii
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close