Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum să-ți dai seama că un bărbat te place, în funcție de zodia lui

HOROSCOP. Cum să-ți dai seama că un bărbat te place, în funcție de zodia lui

HOROSCOP. Cum să-ți dai seama că un bărbat te place, în funcție de zodia lui
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Iun 2019   •   13:40

HOROSCOP. În mod evident, cu toții suntem diferiți și speciali, iar atunci când dezvoltăm o pasiune pentru o anumită persoană, astrologia ne spune că reacționăm într-un fel aparte, în funcție de zodie.

Unele zodii nu-și pot ascunde interesul față de persoana pe care o plac, chiar și atunci când nu spun, de fapt, nimic, pentru că acțiunile lor vorbesc mai tare. Zodiile de foc, precum Berbecul sau Săgetătorul, nu găsesc deloc dificilă păstrarea unui asemenea secret. Ceea ce te va amuza, probabil, este faptul că fiecare zodie are anumite caracteristici care, până acum, probabil că nici nu le-ai observat. Iată la ce ar trebui să fii atentă atunci când vrei să afli dacă o persoană te place:

HOROSCOP Berbec
Având în vedere că este una dintre cele mai încrezătoare zodii, Berbecul își va exprima direct sentimentele dacă are o pasiune pentru tine, deci vei afla cu siguranță dacă te place sau nu. Zodiile de foc preferă să facă primul pas, însă înainte de asta, se vor asigura că totul va merge așa cum și-au imaginat, și nu vor fi, sub nicio formă, respinse.

HOROSCOP Taur
Taurul este o zodie de pământ, condusă de Venus, ceea ce înseamnă că are tendința de a rămâne pe loc. Dacă nu ar fi condus de Venus, planeta care reprezintă dragostea, romantismul și frumusețea, printre altele, Taurul nu ar fi avut parte de prea multă acțiune în această sferă. Din fericire, Taurii știu să iubească, iar atunci când simt că au găsit persoana potrivită, se vor asigura că se află acest lucru. O vor aborda cu o glumă pentru a sparge gheața, flirtând într-un mod subtil, deci trebuie să-i acorzi atenție pentru a observa aceste semne.

HOROSCOP Gemeni
Având personalitate duală, nu-ți poți da seama prea ușor dacă Gemenii sunt sau nu interesați. Unul dintre Gemeni te va adora, în timp ce celălalt va fi rece, iar lucrurile pot deveni foarte confuze. Deși nu este chiar situația în care ți-ai dori să te afli, astrologii spun că ar putea fi, totuși, un lucru bun. Când Gemenii acționează în contradictoriu, înseamnă că se îndrăgostesc de tine. Având în vedere că este o zodie de aer, îi place foarte mult să comunice. Când se îndrăgostesc, vorbesc folosindu-și inclusiv limbajul corpului. 

HOROSCOP Rac
Știi că un Rac te place dacă încearcă să aibă grijă de tine, să-ți ofere afecțiune prin gesturi mici, chiar și cadouri. Vor să se asigure că ești confortabil. Când un Rac place o persoană, va fi timidă în abordare. Chiar și atunci când faceți contact vizual, se înroșesc și își schimbă privirea. Însă, de îndată ce își dau seama că te-ar putea pierde, vor face o mișcare atât de evidentă, încât ar putea pune în umbră chiar și un Berbec.

HOROSCOP Leu
Leul nu este deloc subtil, cu atât mai puțin când este vorba despre o persoană pe care o place. Potrivit astrologilor, va încerca să te uimească prin gesturi grandioase și îți va oferi toată atenția de care ai nevoie. Nu le este teamă să-și exprime afecțiunea în public. Leii sunt cunoscuți pentru dorința de a fi mereu în lumina reflectoarelor, așa că, odată ce vor face o pasiune pentru cineva, se vor strădui și mai tare să se asigure că sunt observați. Dacă decizi să ai o relație cu un Leu, va fi loial, afectuos și va aștepta să primească aceleași lucruri în schimb.

Continuarea aici.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close