Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Cuplurile cărora specialiștii nu le dă nicio șansă, însă în viața reală se înțeleg de minune

HOROSCOP. Cuplurile cărora specialiștii nu le dă nicio șansă, însă în viața reală se înțeleg de minune

17 Oct 2019   •   10:36
HOROSCOP. Cuplurile cărora specialiștii nu le dă nicio șansă, însă în viața reală se înțeleg de minune
Sursa foto: foto- Pexels

Cuplurile din zodiac cărora specialiștii în domeniu nu le dau nicio șansă, dar care în viața reală se înțeleg de minune.

În stele ”nu”, dar în viață ”da”! 

Berbec - Rac 

Un cuplu ca în basme 

Berbecul este semnul zodiacal care adoră să fie eroul din povești. Îi place ca toată lumea să aibă încredere în el și să fie el cel care ghidează firul poveștii. Racul este cavalerul în armură strălucitoare, care poate salva o fată aflată în primejdie. Deghizate în aceste personaje, cei doi pot trăi fericiți până la adânci bătrâneți. 

Gemeni - Scorpion

Cuplul rău, dar bun 

O legătură între Gemeni și Scorpion pare să fie guvernată de mai multe energii negative decât pozitive, dar, suprinzător, cuplul funcționează perfect. Ambii nativi au personalități puternice și nu ezită să își manifeste punctul de vedere ca să se știe cine este șeful în discuție. Pasiunea Scorpionului și rațiunea Geamănului îi fac să pară ciudați, dar perfecți unul pentru celălalt. 

Continuarea pe Divahair.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close