Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cuplurile din zodiac care se îndrăgostesc la prima vedere în 2019

HOROSCOP. Cuplurile din zodiac care se îndrăgostesc la prima vedere în 2019

HOROSCOP. Cuplurile din zodiac care se îndrăgostesc la prima vedere în 2019
13 Mai 2019   •   11:04

HOROSCOP. Uneori, când cunoști pe cineva, există o atracție imediată. Aveți gânduri comune și rezonați la nivel spiritual. Chimia dintre voi se bazează nu doar pe atracția fizică, ci împărtășiți valori comune și chiar vă puteți ghici gândurile. 

HOROSCOP Berbec-Vărsător
Cuvântul care definește cel mai bine acest cuplu este aventura. Ambii adoră să încerce lucruri noi și nu se tem de necunoscut. Determinarea Berbecului va motiva Vărsătorul să încerce mereu lucruri noi și împreună sunt o echipă de neoprit. Independența îi caracterizează cel mai bine și de aceea vor avea și vieți separate, în afara relației, deci nu își vor neglija cariera și pasiunile.

​​​​​​​HOROSCOP Taur-Rac
Ambii nativi au nevoie de atenție permanentă. Sensibilul Rac se va simți protejat de forța Taurului. Împreună își creează un mediu sigur și sunt mereu unul alături de celălalt. Nu se plictisesc împreună, iar Racul îi oferă Taurului înțelegerea de care are nevoie. Amândoi sunt emotivi și simt nevoia să-și mărturisească sentimentele constant. Împreună pot forma un cuplu demn de invidiat.

 
​​​​​​​HOROSCOP Gemeni-Săgetător
Acești nativi independenți găsesc cu greu pe cineva capabil să le înțeleagă dorința de libertate, de aceea cel mai bine se înțeleg unul pe celălalt. Fiecare îi acordă partenerului spațiul necersar, pentru a nu se simți sufocat. Nu le pasă de ce crede lumea și cheful lor de viață este molipsitor. Nu doar că formează un cuplu ideal, dar pot fi cu ușurință cei mai buni prieteni, având încredere totală unul în celălalt.

Sursa: divahair.ro.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close