Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cuplurile perfecte de zodii care vor fi pe val în această vară. Nimic nu îi oprește

HOROSCOP. Cuplurile perfecte de zodii care vor fi pe val în această vară. Nimic nu îi oprește

HOROSCOP. Cuplurile perfecte de zodii care vor fi pe val în această vară. Nimic nu îi oprește
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Iun 2019   •   22:29

HOROSCOP De ce să nu lași astrologia să te ghideze și să vezi care este zodia alături de care ai putea avea o relație extraordinară în această vară? Iată care sunt cuplurile perfecte de zodii ale verii 2019.

HOROSCOP Taur și Capricorn
Personalități puternice, determinate, Taurul și Capricornul vor forma un cuplu interesant, chiar incredibil de potrivit. Sunt două semne zodiacale cu picioarele pe pământ și au ceea ce este nevoie pentru a forma un cuplu de durată. Deși sunt precauți în dragoste prin natura lor, vor fi capabili să rezolve orice problemă fără a se certa prea tare. Sunt semne zodiacale sincere, dispuse la onestitate și dialog, așa că nu vor avea probleme în a discuta despre toate aspectele care îi nemulțumesc.

HOROSCOP Pești și Fecioară
Aceste două semne zodicale trebuie să se concentreze pe compromisuri dacă vor ca relația lor să funcționeze, însă, după ce vor trece de acest pas, nimic nu îi mai oprește. La început, vor fi atrași unul de celălalt din punct de vedere emoțional și intim, însă pe parcurs vor dezvolta o relație frumoasă și puternică. În acest cuplu Peștii vor găsi libertatea de a-și lăsa partea emoțională să iasă la lumină, în timp ce Fecioara se va folosi de logică pentru a-și ghida jumătatea pe calea cea bună. Peștii pot calma o Fecioară, cunoscută pentru nivelul crescut de anxietate, iar Fecioarele vor rezona cu Peștii atunci când aceștia sunt cu capul în nori.

HOROSCOP Leu și Vărsător
Nativii Leu și Vărsător sunt pe cât de asemănători, pe atât de diferiți, însă în moduri care pot duce la o relație frumoasă și sănătoasă. Deși Leul poate dori uneori să dețină controlul, Vărsătorul are nevoie de libertate și are abilitatea de a se lăsa dus de val. Atunci când vor putea face un compromis în această direcție, conexiunea lor va fi cu adevărat magică. Se vor sprijini unul pe altul atunci când vine vorba despre a-și depăși propriile limite și a învăța cum să se bucure din plin de viață. Diferențele dintre ei vor aduce balanța în relația lor și trebuie să găsească o modalitate de a comunica eficient pentru a deveni un cuplu perfect.

Sursa: elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close