Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP de weekend 18-19 mai 2019. Berbecii au șansa să întâlnească pe cineva, Fecioarele își trezesc latura artistică

HOROSCOP de weekend 18-19 mai 2019. Berbecii au șansa să întâlnească pe cineva, Fecioarele își trezesc latura artistică

HOROSCOP de weekend 18-19 mai 2019. Berbecii au șansa să întâlnească pe cineva, Fecioarele își trezesc latura artistică
18 Mai 2019   •   14:52

HOROSCOP. Weekendul 18-19 mai 2019 se anunță plin de pasiune pentru o zodie, altele sunt predispuse la schimbări.

HOROSCOP BERBEC Ai parte de un weekend plin de pasiune alături de persoana iubită. Dacă nu ești într-o relație, ai șanse mari să întâlnești pe cineva.

HOROSCOP TAUR Tot ce-ți trece prin cap este distracție. Vrei să te bucuri din plin de timpul liber pe care îl ai, așa că nu ratezi nicio oportunitate.

HOROSCOP GEMENI Petreci mare parte din timp ocupându-te de responsabilitățile pe care le ai. Fie că e vorba de casă sau de carieră, nu lași nimic să-ți scape.

HOROSCOP RAC Vrei să faci o schimbare când vine vorba de prioritățile pe care le ai și de modul în care îți organizezi timpul. Vrei mai mult timp pentru tine.

HOROSCOP LEU În ultima vreme ți-ai concentrat toată atenția pe planul profesional. Acum este momentul ideal să te relaxezi. Weekendul acesta este doar despre tine.

HOROSCOP FECIOARĂ Petreci mare parte din weekend concentrându-te asupra pasiunilor pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Îți trezești latura artistică.

HOROSCOP BALANȚĂ Nu mai vrei să faci compromisuri, așa că în aceast weekend îți aperi opiniile și realizezi că este importantă și părerea ta, nu doar cea a celor din jur.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close