Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP de weekend. Berbecii se gândesc la niște schimbări majore, Leii au un final de săptămână productiv

HOROSCOP de weekend. Berbecii se gândesc la niște schimbări majore, Leii au un final de săptămână productiv

HOROSCOP de weekend. Berbecii se gândesc la niște schimbări majore, Leii au un final de săptămână productiv
10 Mai 2019   •   18:24

HOROSCOP. Weekendul aduce schimbări importante pentru câteva zodii. Nu toată lumea va fi fericită.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Te gândești să faci niște schimbări majore când vine vorba de carieră. Începi să te gânești din ce în ce mai mult la vechile pasiuni.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP În acest weekend, petreci mare parte din timp singur și încerci să înțelegi mai bine motivele din spatele deciziilor pe care le-ai luat de-a lungul timpului.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Îți dedici mare parte din timp unor proiecte care te vor ajuta pe termen lung. Muncești din greu, însă oboseala nu va face parte din program.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Petreci mult timp cu niște prieteni buni cu care nu ai mai vorbit de mult. Cu toate acestea, vrei să-ți aloci timp și pentru tine.

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Ai o mulțime de planuri pentru acest weekend și te descurci din ce în ce mai bine când vine vorba de organizarea timpului. Ai un weekend productiv.

HOROSCOP FECIOARĂ

HOROSCOP Petreci mult timp acasă și te ocupi de treburile pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Fie că e vorba de redecorare sau de relaxare, faci ce este nevoie.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close