Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Horoscop sumar pentru fiecare zodie în decembrie

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Horoscop sumar pentru fiecare zodie în decembrie

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Horoscop sumar pentru fiecare zodie în decembrie
Sursa foto: foto: Pixabay.com
12 Noi 2019   •   16:14

Principalele evenimente astrologice în horoscopul din luna decembrie 2019 sunt tranzitul lui Jupiter și al Soarelui în Capricorn, cel al lui Venus în Vărsător, cel al lui Mercur în Săgetător și Capricorn, Luna plină din Gemeni, și Luna nouă din Capricorn. Avem de a face cu o configurație astrală promițătoare pentru toate zodiile în perioada sărbătorilor de iarnă, a Crăciunului și Anului Nou!

Nativii din Săgetător se integrează de minune în viața socială și profită de acest lucru inclusiv în dragoste, își învigorează încrederea în forțele proprii și au parte de numeroase oportunități financiare.

Capricornul are prilejul să strălucească pe scena publică, să își crească notabil sfera de influență, reușește să își conștientizeze impulsurile subconștiente și să și le valorifice, pun mai presus de orice în amor autenticitatea, sinceritatea, și par să aibă noroc la bani datorită unor conexiuni cu oameni care îi îndrăgesc.

Pentru Vărsător se anunță un răstimp de reconectare fericită cu lumea interioară, șanse noi în plan sentimental datorate aurei sale speciale de magnetism, și o vitalizare a relațiilor sale de prietenie.

Cei născuți în Pești se bucură de tot felul de satisfacții din partea amicilor, comunică mult mai bine cu colegii și șefii din sfera profesională, și au o viață amoroasă ascunsă printre umbre și penumbre.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close