Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Două evenimente astrale vă schimbă viața până la anul. Mercur în Taur și Pluto în Capricorn fac jocurile

HOROSCOP. Două evenimente astrale vă schimbă viața până la anul. Mercur în Taur și Pluto în Capricorn fac jocurile

20 Mai 2019   •   23:04
HOROSCOP. Două evenimente astrale vă schimbă viața până la anul. Mercur în Taur și Pluto în Capricorn fac jocurile

HOROSCOP. Pe 18 mai s-au produs două evenimente astrologice care ne vor afecta viața sentimentală până în 2020. Mercur a tranzitat Pluto, cu Mercur în Taur și Pluto în Capricorn, iar Venus a tranzitat Uranus, ambele planete fiind sub semnul Taurului, transmite Your Tango.

HOROSCOP Aceste două evenimente astrologice ne arată că nimic nu se întâmplă fără un scop anume și că nu putem să plănuim totul până la cel mai mic detaliu, uneori universul intră în acțiune.

HOROSCOP Mercur este planeta care ne controlează modul în care comunicăm și gândim. În Taur, Mercur ne face să gândim de două ori înainte să luăm o decizie, în special când vine vorba de cele pe termen lung. Pe de altă parte, aparițiile lui Venus, Uranus și Pluto schimbă regulile jocului, ceea ce înseamnă că acum, mai mult ca niciodată, ne vom dori schimbări, iar acestea se vor produce rapid.

HOROSCOP Venus este planeta iubirii, așa că efectele acestor două evenimente astrologice se vor produce când vine vorba de viața noastră amoroasă. Acum vom căpăta curajul să vorbim deschis despre sentimentele pe care le avem pentru partenerul de cuplu.

Mai multe, pe Jurnalul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close