Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP DRAGOSTE. Topul zodiilor greu de iubit

HOROSCOP DRAGOSTE. Topul zodiilor greu de iubit

HOROSCOP DRAGOSTE. Topul zodiilor greu de iubit
Sursa foto: Foto: Pixabay
31 Oct 2019   •   14:51

HOROSCOP DRAGOSTE. Potrivit astrelor, există câteva semne zodiacale care se dovedesc a fi foarte greu de iubit. Cu niciun chip nu le vei ajunge ușor la inimă și cu greu îi vei impresiona. 

HOROSCOP DRAGOSTE. Iată care sunt zodiile pentru care trebuie să depui eforturi considerabile în a le cuceri, potrivit divahair.ro.

HOROSCOP DRAGOSTE LEU- are o personalitate puternică, dinamică și captivantă, cu care vei ține cu greu pasul. Siguranța de sine și independența fac din Leu o zodie pentru care trebui să depui mari eforturi de cucerire. 

HOROSCOP DRAGOSTE CAPRICORN-  se concentrează întotdeauna doar pe muncă. Se lasă complet absorbit de aceasta și nu este deschis spre a avea o relație de dragoste sinceră, în care să se implice. Ține cont doar de interesul financiar, și puține femei reușesc să suporte această atitudine. 

HOROSCOP DRAGOSTE GEMENI- îi lipsește puterea de decizie și stăpânirea emoțională. Îi este greu să comunice, iar celălalt va trebui să aibă o răbdare de fier pentru a afla ceva de la el. Înclinat fiind spre personalități duale, Geamănul se va confrunta cu situații din care nu va ști cum să iasă.  Îți va fi greu să câștigi iubirea unui Geamăn.

HOROSCOP DRAGOSTE PESTI - adoră drama cel mai mult dintre toți. Asta înseamnă că, indiferent de situație, se va plânge de orice și de oricine. Cine ar putea să se înțeleagă cu el?

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close