Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ei sunt bărbații care se despart foarte ușor de tine - LEII te lasă fără nicio milă

HOROSCOP. Ei sunt bărbații care se despart foarte ușor de tine - LEII te lasă fără nicio milă

HOROSCOP. Ei sunt bărbații care se despart foarte ușor de tine - LEII te lasă fără nicio milă
29 Mai 2019   •   11:34

Leii sunt extrem de direcți și nemilăși în cuvinte, Săgetătorii sunt cunoscuți iubitori ai aventurilor amoroase și nu se axează doar pe o singură relație care să le aducă fericirea, iar nativii din zodia Fecioară nu permit nicio greșeală din partea partenerei lor de viață. Află din următorul articol care sunt zodiile de bărbați care se despart foarte ușor de tine.

•           Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec sunt conștienți când o relație pur și simplu nu mai funcționează. Cu toate astea, sunt destul de impulsivi și ar fi în stare să șteargă persoana iubită din viața lor chiar și după o simplă ceartă, fără a se mai uita în urmă. Este în natura lor să se pripească în ceea ce privește concluziile.

•           Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Un lucru este cert: Săgetătorii nu se pricep la despărțiri. Când vor simți că relația în care se află nu le mai aduce nicio satisfacției, aceștia preferă pur și simplu să se retragă, fără să mai dea vreo explicație pentru gestul lor. Deși pare egoist, este modul în care ei aleg să se ferească de energiile negative provocate de o despărțire.

Citeste mai mult pe YVE.ro

 

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop barbati
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close