Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Femeile din zodiac care nu sunt făcute pentru viața de familie

HOROSCOP. Femeile din zodiac care nu sunt făcute pentru viața de familie

HOROSCOP. Femeile din zodiac care nu sunt făcute pentru viața de familie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Sep 2019   •   20:55

HOROSCOP. Să nu comiți greșeala de a le întreba când au de gând să „se așeze la casa lor!”, fiindcă te vei trezi cu o pledoarie în toată regula!

HOROSCOP Vărsător

Dacă ar fi să aleagă un domeniu în viață în care să exceleze, Vărsătorul ar alege cu siguranță cariera, fără a clipi. Aceste femei deosebit de inteligente și de puternice sunt vizionare și preferă să lupte pentru un viitor mai bun, decât să se retragă în sânul familiei și să înceapă să „toarne copii”.

Nativele sunt și ușor egocentrice și nu empatizează cu ideea de a renunța la propriile plăceri pentru a avea grijă de casă sau chiar de un prichindel adorabil ori de un soț mult iubit. În plus, ele își adoră independența și reacționează de câte ori o simt amenințată!

HOROSCOP Săgetător

Superbele femei din zodia Săgetător au un unic obiectiv în viață: să se distreze ca nimeni altele. Ele sunt sufletul petrecerilor, știu să se amuze chiar și în cele mai inedite situații și să scoată prilej de fun din piatră seacă: cu alte cuvinte, rareori le vei vedea înhămându-se la viața de familie.

HOROSCOP Continuarea pe divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close