Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Horoscopul zilei de 4 iunie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Scorpionii reușesc să rezolve o problemă, Peștii au o zi de relaxare

HOROSCOP. Horoscopul zilei de 4 iunie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Scorpionii reușesc să rezolve o problemă, Peștii au o zi de relaxare

HOROSCOP. Horoscopul zilei de 4 iunie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Scorpionii reușesc să rezolve o problemă, Peștii au o zi de relaxare
04 Iun 2018   •   10:01

HOROSCOP. Curaj, originalitate astăzi ne spune Luna în Vărsător. Avem cuvintele la noi și putem face noi cunoștințe. O zi foarte frumoasă pentru toată lumea.

HOROSCOP. Horoscopul zilei de 4 iunie. Berbec: Pot face noi prieteni sau intră în niște cercuri de susținere pentru că au nevoie în acest moment de niște persoane care să le protejeze.

HOROSCOP. Taur: Foarte bune aspecte atât în carieră, cât și în prința banilor, banii sunt foarte discutați, onorarii mai mari, salariu mai mare sau proiecte care aduc un buget mai mare. În tot cazul o creștere financiară.

HOROSCOP. Gemeni: Își fac planuri de viitor și prognozează cât mai precis dacă se poate dacă punctul în care se află acum îi duce la bine sau la mai puțin bine. Calcule.

HOROSCOP. Rac: Au și ei o zi bună datorită altora, care fie îi protejează, fie le dă soluții sau îi scoate dintr-un impas, e bine să ceară ajutorul dacă întâmpină dificultăți.

HOROSCOP. Horoscopul zilei de 4 iunie. Leu: Au o zi foarte bună sub aspect partenerial, au relații bune, contracte bune, întâlniri minunate, consultări cu diverse persoane care le pot oferi informații foarte prețioase în acest moment. 

HOROSCOP. Fecioară: Au aspecte bune mai ales în carieră și relația cu autoritățile, pot rezolva acte astăzi, fie că e vorba de un examen, o aprobare sau un aviz, în felul acesta munca se derulează mult mai ușor.

HOROSCOP. Balanță: Sunt foarte sigure pe opiniile lor, au idei foarte clare și le susțin cu mult aplomb atât în fața autorităților, cât și a partenerului de viață, dar unele dintre ele își fac deja planuri de vacanță și sunt foarte bine organizate.

HOROSCOP. Scorpion: Reușesc să rezolve o problemă fie de casă, fie de ambient și confort, fie una financiară, dar cu ajutorul familiei, sprijinindu-se pe parte de viață sau alți membri.

HOROSCOP. Horoscopul zilei de 4 iunie. Săgetător: Fac multe drumuri sau discută cu persoane aflate la distanță, în tot cazul foarte multe informații ajung la ei și trebuie să selecteze care sunt cele relevante în acest moment.

HOROSCOP. Capricorn: Se gândesc și ei la bani, banii care vin din muncă, care implică foarte multă colaborare cu persoane mai tinere sau mai puțin instruite, dar pe de altă parte sunt și novativi, au ingeniozitate la muncă.

HOROSCOP. Vărsător: Au și ei un moment de libertate, sunt poate cei mai expuși astăzi și sunt cei mai dezorganizați sau dezordonați, nu suportă să li se impună un program în orar și cel mai bine să lucreze de voie sau deloc.

HOROSCOP. Pești: Este o zi care aduce relaxare atât în familie, cât și în mediul profesional, poate că renunță la activitățile mai dificile care suprasolicită și e mai bine așa, în schimb, în familie atmosfera este frumoasă.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close