Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP început de NOIEMBRIE. Bucurie maximă pentru unele zodii, tristete și lacrimi pentru altele

HOROSCOP început de NOIEMBRIE. Bucurie maximă pentru unele zodii, tristete și lacrimi pentru altele

HOROSCOP început de NOIEMBRIE. Bucurie maximă pentru unele zodii, tristete și lacrimi pentru altele
08 Noi 2019   •   10:02

HOROSCOPUL lunii noiembrie nu aduce nimic bun pentru unele zodii. In schimb, altele sunt privilegiate.

HOROSCOP BERBEC - Interactiunile cu cei din jur incep sa se intensifice. Incepi sa simti energii pe fiecare nivel: psihologic, filosofic, intelectual, financiar si sexual. Dupa 11 noiembrie vei primi o portie o noua de energie. Va trebui sa iti dai seama ce iti doresti cu adevarat de la viata.

HOROSCOP TAUR - Incepe o perioada plina de romantism pentru tine, care isi are punctul culminant dupa data de 11 noiembrie. In mod normal esti pasnic, insa ai putea intra in cateva conflicte in a doua jumatate a lunii.

HOROSCOP GEMENI - Este adaptabila, versatila si aventuroasa, asa ca nu iti va fi teama sa iti invingi trecutul in aceasta luna. A venit momentul sa iti transformi radicat viata. Ai grija insa la sanatate, mananca sanatos, dormi suficient si fa sport. 

HOROSCOP RAC - Pentru tine incepe o luna in care iti vei asuma responsabilitatea pentru toate lucrurile care au loc in viata ta. Dupa 8 noiembrie vei avea ocazia sa te reconectezi cu persoane pe care le credeai pierdute. Vei primi o doza puternica de incredere in propria persoana.

HOROSCOP LEU - Aceasta este o luna perfecta pentru a reflecta la tot ce se intampla in viata ta. A venit momentul sa te relaxezi si sa te bucuri de tot ce te inconjoara. Daca esti intr-o relatie, aceasta va deveni si mai buna. Daca esti singura, vei intalni o persoana care iti va placea foarte mult. Esti curajoasa si neinfricata in noiembrie.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii noiembrie
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close