Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Iubitul perfect din zodiac! Nu te va înșela niciodată

HOROSCOP. Iubitul perfect din zodiac! Nu te va înșela niciodată

HOROSCOP. Iubitul perfect din zodiac! Nu te va înșela niciodată
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Iul 2019   •   14:29

HOROSCOP. Toate femeile caută în mii de pagini pline de analize astrologice, mai ales atunci când sunt la început de relație, totul despre bărbatul iubit. Însă, poate exista iubitul perfect?

HOROSCOP. Se pare că nu numai caracterul și educația unui bărbat ne face să avem încredere în el, ci și zodia sub care s-a născut. Potrivit horoscopului, există bărbați care nu suportă să calce strâmb, aceștia iubind o singura femeie, fiindu-le străină minciuna. 

HOROSCOP. Bărbatul Rac este un nativ bun de luat acasă și păstrat toată viața. Acesta se implică în activități de familie cu drag, venind chiar el cu tot felul de propuneri interesante în acest scop. Da dovadă de tandrețe și romantism, astfel că nevasta lui nu se va putea plânge niciodată în privința faptului că nu îi da atenția pe care și-o dorește, dimpotrivă. Totuși, ea trebuie să aibă grijă pentru că acest reprezentant este destul de sensibil și poate fi rănit cu ușurință, caz în care își poate schimbă treptat atitudinea la polul opus. 

HOROSCOP. Bărbatul din zodia Pești nu se lasă mai prejos la capitolul „cel mai bun iubit din horoscop", ci se încadrează pe al doilea loc din top. El își susține soția sau iubita mai bine că nimeni altcineva și o iubește fără limite. Ar putea să facă orice pentru ea și lupta pentru că relația să rămână unită. Mai mult de atât, nu îi stă mintea la infidelități, așa că nevasta lui poate să stea liniștită în privința faptului că ar putea să o însele vreodată. Probabil că nu ar muscă din fructul oprit nici măcar dacă s-ar ruga femeile de el. 

Mai multe pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close