HOROSCOP IUNIE 2019. Zodiile cu lipici la bani

02 Iun 2019   •   18:50
HOROSCOP IUNIE 2019. Zodiile cu lipici la bani

Cine nu-și dorește o situație financiară stabilă și confortabilă? În cazul unora, banii vin parcă de la sine, fără ca persoana respectivă să depună prea mari efoturi. Alții însă trebuie să transpire din greu pentru a se bucura de venituri constante.

Berbec

Pentru nativii din Berbec, banii nu reprezintă un scop în sine, ci doar un intrument care îi ajută să-și realizeze scopurile. Puși să aleagă între glorie și bani, ei optează, de regulă, pentru prima variantă. Ceea ce nu înseamnă că au o viață plină de lipsuri. Dimpotrivă, Berbecii știu nu numai să muncească bine, dar și să câștige la fel de bine.

Taur

Bunăstarea, siguranța financiară reprezintă pentru cei născuți sub acest semn zodiacal priorități indiscutabile. Confortul și o viață lipsită de grija zilei de mâine sunt foarte importante pentru nativii din Taur, două obiective pe care reușesc să le atingă mai devreme sau mai târziu, fără a depune însă eforturi supranaturale. Dar, devenind proprietarul unui capital solid, nu se vor lansa în cheltuieli nebunești. Nu sunt zgârciți, ci foarte calculați.

Gemeni

Atitudinea lor față de bani, pentru care manifestă, de regulă, o indiferență surprinzătoare pentru că duc aproape niciodată lipsă de fonduri financiare, depinde de starea de spirit. Uneori, sunt nechibzuiți și se lansează în afaceri lipsite de perspectivă doar pentru că îi atrage ceva. Alteori însă devin atât de preocupați de bani, încât numără fiecare bănuț din casă și controlează toate cheltuielile.

Detalii pe dcnews.ro

Parteneri
sati
x close