Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Câte litere are numele vostru? Semnificația pentru cei cu cifra 2

HOROSCOP. Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Câte litere are numele vostru? Semnificația pentru cei cu cifra 2

10 Mai 2019   •   10:21
HOROSCOP. Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Câte litere are numele vostru? Semnificația pentru cei cu cifra 2
Sursa foto: foto- captură Antena 3

HOROSCOP. Ați fost vreodată curioși să vedeți câte litere aveți în nume și prenume? 

HOROSCOP. Dacă aveți în total un număr din două cifre, le mai adunați o dată ca să rezulte un număr între 1 și 9, a explicat Mihai Voropchievici la „Magia zilei”.

HOROSCOP.  În cazul în care vă dă 29, mai adunați 2 + 9 și vă dă 11. Mai adunați 1+1 și vă va da 2.

HOROSCOP. Semnificația pentru cei cu cifra 2

HOROSCOP. Cei cu cifra doi sunt omenii săritori, având capacitatea de a îi lăsa pe alții să conducă și de a respecta ordinele primite. Veniți în ajutor, iar atunci când acest lucru se impune, relațiile de colaborare vor fi încununate de succes.

HOROSCOP. Dacă ai cifra doi, talentul tău este unul diplomatic, ieși în evidență foarte pregnanat.

HOROSCOP. Doi este cifra asocierii, a colaboratorului, a omului care nu dorește neapărat să iasă în evidență, dar care lucrează din umbră, din spate și face ca lucrurile să se miște.

HOROSCOP.  Cel cu cifra doi este o persoană comunicativă și sensibilă, cu multă diplomație. Aceștia sunt persoane care lucrează mai bine în asociere, decât individual.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close