Antena 3 Horoscop HOROSCOP. ”Magia Zilei”, cu Mihai Voropchievici. Semnificația lui 8 în numerologie

HOROSCOP. ”Magia Zilei”, cu Mihai Voropchievici. Semnificația lui 8 în numerologie

05 Iul 2019   •   09:46
HOROSCOP. ”Magia Zilei”, cu Mihai Voropchievici. Semnificația lui 8 în numerologie
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la ”Magia Zilei” despre semnificația în numerologie a numărului 8.

HOROSCOP. Este numit ”numărul corect”. Este numărul echilibrului și al succesului în situațiile materiale și lumești. Simbolizează lupta dintre materie și spirit. Simbolul matematic al infinitului este un 8 răsturnat. 

HOROSCOP. Este un număr cu influență karmică. Cere plata datoriilr karmice, o asumare a responsabilităților. Reprezintă munca personală, profundă, lecțiile învățate prin experiență.

HOROSCOP. Impune restricții, este important pentru reputație și poziție socială.

HOROSCOP. Influențele pozitive ale lui 8 conferă ambiție, capacitate de organizare și conducere, eficiență și forță. Transmite energie, încredere, farmec și ușurință în cucerirea celor din jur. Permite depășirea facilă a obstacolelor.

HOROSCOP. Influențele negative: accentuează materialismul, râvnește puterea, dorința de a domina și controla. Evidențiază latura profitoare, necinstită, răzbunătoare. În viață pune cariera și succesul înaintea sentimentelor. Împinge spre superficialitate și provoacă invidia celor din jur. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close