Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mihai Voropchievici: Cum înșală fiecare zodie în parte. Nativii care sunt experți în înșelat

Horoscop Mihai Voropchievici: Cum înșală fiecare zodie în parte. Nativii care sunt experți în înșelat

Horoscop cum înșală zodiile. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată în fiecare sâmbătă seară, la Antena 3, începând cu ora 18.45, cum înșală fiecare zodie în parte.

Horoscop Mihai Voropchievici: Cum înșală fiecare zodie în parte. Nativii care sunt experți în înșelat
de Gabriel Dano    |    27 Apr 2021   •   19:22

Berbec – Berbecii nu neagă atunci când sunt prinși în fapt. Ba chiar vin și cu argumente atunci când sunt infideli.

Taur - Taurii nu au timp și nu sunt prea preocupați să înșele. Însă, dacă s-au îndrăgostit de altcineva nu se vor mai întoarce la vechea relație.

Gemeni – Nativii Gemeni au un cerc mare de prieteni, sunt afectivi și... înșală chiar în cercul de prieteni.

Rac – Sunt familiști convinși și nu înșală. În plus, atunci când Racii au tentația să înșele, și trec și la fapte, atunci sunt prinși repede. Pur și simplu nu știu să se ascundă.

Leu – Leilor nu prea le place să se complice, iar atunci când și-au găsit perechea, rămân fideli. Dacă înșală vor argumenta că atracția a fost prea mare și nu au rezistat.

Fecioara – E o fire extrem de secretoasă. Când ajunge să înșele o Feciuoară are senzația că a făcut cel mai mare păcat.

Balanța – Balanțele sunt cap de afiș pentru tot ce înseamnă înșelat. Sunt specialiste necontestate în domeniu. 90% dintre ei înșală, potrivit unui studiu. Mai mult decât atât, Balanțele pot să aibă doi amanți.

Scorpion – Scorpionii nu vor să înșele. Când sunt tineri, câștigă experiență. Atunci când și-au ales partenerul de viața, nu mai simt nevoia sau tentația de a înșela.

Săgetător – Nici Săgetătorii nu ratează ocazia de a călaca pe bec. În plus, sunt ușor de prins pentru că au prostul obicei de a se lăuda.

Capricorn – Înșală și apoi se comportă ca și cum nu s-ar fi întâmplat.

Vărsător – E complicat cu Vărsătorii. Le place mult să se joace cu prada. Îi cuceresc pe cei din jur, iar apoi se joacă cu emoțiile lor.

Pești – Ar putea fi și ei maeștri ai acestui domeniu. Sunt inventivi când pregătesc o escapadă în amor și nu lasă nimic la voia întâmplării.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close