Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Vărsătorii au parte de momente extraordinare, Fecioarele se gândesc doar la bani

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Vărsătorii au parte de momente extraordinare, Fecioarele se gândesc doar la bani

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Vărsătorii au parte de momente extraordinare, Fecioarele se gândesc doar la bani
26 Sep 2019   •   18:33

HOROSCOP. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru săptămâna în curs. Iată pe scurt previziunile pentru fiecare zodie.

HOROSCOP. Berbec: Berbecii sunt preocupați de problemele rămase nerezolvate și sunt gata să le găsească soluția.

HOROSCOP. Taur: Pentru Tauri este un moment excelent să se evidențieze, ieșind astfel din monotonia vieții cotidiene.

HOROSCOP. Gemeni: În sfârșit, Gemenii par că revin la matcă deoarece sunt atrași de exprimarea de sine, de manipularea cuvântului.

HOROSCOP. Rac: Racii sunt ceva mai conservatori și doresc să profite la maxim de puterea de concentrare care îi caracterizează acum.

HOROSCOP. Leu: Leii concep o adevărată strategie a Cuvântului, exersând pe ici pe colo importanța lui dar și forța de impact.

HOROSCOP. Fecioară: Ei bine, Fecioarele nu au în minte decât banii, cum să facă să economisească cât mai mult, dar mai ales cum să se folosească de banii altora ca s-și facă propriile venituri.

HOROSCOP.  Balanță: Balanțele par ca se trezesc dintr-un somn lung, și încep să spună lucrurilor pe nume, așa cum au obiceiul.

HOROSCOP. Scorpion: Scorpionii sunt concentrați pe probleme private și pe probleme din trecut, moment în care este cel mai puțin probabil să vorbească sau să se exprime liber.

HOROSCOP. Săgetător: Mintea Săgetătorilor este deosebit de activă, de alertă și de aici capacitatea de a veni cu proiecte neobișnuite și inventive.

HOROSCOP. Capricorn: Capricornii nu se gândesc decât la afaceri și la carieră, motiv pentru care comunicarea va fi piatra de încercare săptămâna aceasta. 

HOROSCOP. Vărsător: Pe Vărsători îi așteaptă momente extraordinare, bune, în sensul că poate apărea o majorare de salariu sau o primă care să le mai cârpească buzunarele.

HOROSCOP. Pești: În sfârșit, pentru Pești este importantă o schimbare de peisaj, măcar câteva zile care să îi conecteze fie cu o nouă cale spirituală, fie cu o oportunitate profesională.

Pe larg pentru fiecare zodie pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close