Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MINERVA pentru săptămâna în curs. Vărsătorii se bazează pe comunicare, Leii sunt agitați și nu se pot concentra

HOROSCOP MINERVA pentru săptămâna în curs. Vărsătorii se bazează pe comunicare, Leii sunt agitați și nu se pot concentra

HOROSCOP MINERVA pentru săptămâna în curs. Vărsătorii se bazează pe comunicare, Leii sunt agitați și nu se pot concentra
03 Oct 2019   •   13:03

HOROSCOP. Astrologul Minerva a prezentat horoscopul pentru săptămâna în curs și prima din luna octombrie.

HOROSCOP. Berbec: Berbecii se simt sfâșiați între ceea ce simt și ceea ce trebuie să facă, urând și iubind cu aceeași intensitate.

HOROSCOP. Taur: Taurii nu își permit să se îngrijoreze ci preferă o abordare ușoară și plăcută a vieții.

HOROSCOP. Gemeni: Gemenii sunt în largul lor, își împărtășesc cu generozitate cunoștințele iar creativitatea debordantă nu lasă loc de întors.

HOROSCOP. Rac: Racii au de luat decizii care să vizeze viața de familie, datorită sentimentului de apartenență care pentru ei este esențial.

HOROSCOP. Leu: Leii nu se pot concentra la sarcinile pe care le au, lucru care nu doar îi incomodează ci îi și agită.

HOROSCOP. Fecioară: Fecioarele ar trebui să se aștepte la întârzieri, mai ales dacă este vorba despre călătorii de agrement sau despre delegații.

HOROSCOP. Balanță: Balanțele realizează că discuțiile deschise și directe sunt cele mai bune când se pune problema comunicării.

HOROSCOP. Scorpion: Latura creativă a Scorpionilor iese acum în evidență, mai ales în urma exercițiilor de imaginație pe care le fac.

HOROSCOP. Săgetător: Săgetătorii își permit acum să-și extindă perspectiva vis-a-vis de prieteni și în plus, vor fi mai cooperanți la locul de muncă.

HOROSCOP. Capricorn: Capricornii trebuie să pună accent pe faptul că le place ceea ce fac și chiar trebuie să dovedească plăcerea de a muncii.

HOROSCOP. Vărsător: Și pentru Vărsători comunicarea este esențială mai ales că se pune problema ca din această săptămână, lucrurile să se intensifice și să înceapă alergătura.

HOROSCOP. Pești: Peștii au parte de întâlniri cu diferiți parteneri de muncă sau de afaceri, dar și cu persoane din familie cu care nu s-au văzut demult.

Pe larg pe Huff.ro. 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close