Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Racii fac surprize în dragoste, Leii se concentrează pe carieră

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Racii fac surprize în dragoste, Leii se concentrează pe carieră

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Racii fac surprize în dragoste, Leii se concentrează pe carieră
17 Oct 2019   •   16:55

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Evenimentele astrologice cele mai importante din horoscopul lunii noiembrie 2019 sunt tranziturile lui Venus în Săgetător, și apoi în Capricorn,  cel al Soarelui în Săgetător, cel al lui Marte în Scorpion și revenirea lui Mercur în aspect direct în aceeași zodie, reluarea turnurii directe a lui Neptun în Pești, Luna plină din Taur și Luna nouă din Săgetător.

Pentru Taur, se anticipează prilejul de a-și reclădi și extinde legăturile de parteneriat, o relansare a celor cu amicii, o viață amoroasă fierbinte și eliberată de îndoieli.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Horoscopul Gemenilor dă prioritate unei implicări ardente, dar obiective în muncă, unor relații de camaraderie, o veritabilă reciprocitate atât în amor cât și în asocieri din alte aspecte ale existenței.

Racul își ia plăcut prin surprindere partenerul de cuplu, dar și colegii și șefii din sfera profesională, prin spontaneitate, îndrăzneală și creativitate, se străduiește să mențină stabilitatea din legătură sa de dragoste și are șansa să se alieze cu acesta în planuri pe termen lung, și își îmbunătățește remarcabil parteneriatele.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Cei născuți în Leu sunt motivați să-și armonizeze relațiile cu familia și persoanele îndrăgite, au numeroase ocazii de a-și împlini viața amoroasă, și apoi de a și-o statornici, și se concentrează pe un traseu realist al carierei lor.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close