Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Berbecii au posibilitatea unei călătorii într-un loc îndepărtat

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Berbecii au posibilitatea unei călătorii într-un loc îndepărtat

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Berbecii au posibilitatea unei călătorii într-un loc îndepărtat
30 Oct 2019   •   16:13

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Principalele orientări din horoscopul Berbecului în luna noiembrie 2019 sunt oportunitățile de a explora zone incitante, virgine ale lumii, inclusiv pentru a-ți extinde orizonturile cunoașterii, focalizarea către un sens atotcuprinzător al existenței, evidențierea originalității tale, împrospătarea vieții tale amoroase și posibile beneficii în plan financiar.

Ai posibilitatea să călătorești într-un loc îndepărtat, la care visezi de mult timp să-l vizitezi, ori să faci un fel de pelerinaj, menit să-ți împlinească o năzuința spirituală.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Ești tentat să te concentrezi spre domenii culturale, către filosofia ta de viață, în stare să te înalțe deasupra aspectelor mundane, vulgare ale traiului de zi cu zi. Poți avea, de asemeni, o oportunitate nemaipomenită în studii, eventual una legată de o bursă în străinătate.

Marte încearcă în zadar să-ți dea în clocot oala sub presiune a impulsurilor subconștiente, având în vedere că tocmai ai depășit o perioadă de negare a valorilor tale individuale, de retragere în lumea imaginației.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close