Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Capricornii pot să-și vadă materializate cele mai mari visuri

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Capricornii pot să-și vadă materializate cele mai mari visuri

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Capricornii pot să-și vadă materializate cele mai mari visuri
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Oct 2019   •   16:08

Orientările de bază din horoscopul Capricornului în luna noiembrie 2019 sunt degustarea din plin a tot ce îți dăruiește existența, fortificarea prieteniilor, o revelație despre întrepătrunderea strânsă dintre lumea exterioară și cea interioară, îmbunătățirea interacțiunii sociale, o viață amoroasă oscilând între intimitate și luciditate.

În prima parte a lunii, ești ispitit să-ți asiguri un confort sporit material, fizic, să te delectezi în plăceri de tot felul, refuzate până acum. Ai grijă să nu te dedai unor cheltuieli exagerate în decursul unei călătorii, îndeosebi în străinătate.

În a treia decadă a lui noiembrie, pari să-ți împletești clipe de comuniune fericită cu amicii, cu unele de singurătate dedicate intrării în contact cu universul tău lăuntric.

Ai depășit deja un răstimp în care ai fost silit cumva să separi grâul de neghină în relațiile de prietenie, așa că tinzi să-ți dinamizezi relațiile cu camarazi veritabili, să te bucuri de ceea ce-ți oferă ei și de de ceea ce le poți oferi.

Este, de asemeni, o vreme prielnică întrării în acțiune în vederea materializării visurilor, aspirațiilor tale cele mai importante.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close