Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Fecioarele trec cu ușurință peste situațiile dificile

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Fecioarele trec cu ușurință peste situațiile dificile

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Fecioarele trec cu ușurință peste situațiile dificile
07 Noi 2019   •   16:10

Influențele astrale majore din horoscopul Fecioarei în luna noiembrie 2019 se răsfrâng asupra focalizării mărite spre cămin, familie, dar și spre o activitate intensă, avantajoasă pe scena socială. Viața amoroasă stă sub semnul unei seriozități, sobrietăți și prudențe accentuate, învecinate uneori cu conservatorismul.

Ești însuflețit de un atașament sporit, chiar năvalnic, față de familie, pari dornic să faci sacrificii notabile în favoarea celor apropiați. Te simți fericit acasă, în mijlocul oamenilor îndrăgiți, și poți fi înclinat să iei măsuri hotărâte pentru a-ți îmbunătăți confortul locuinței.

În prima parte a lunii, nu ești dispus să ieși foarte des în lume ci, mai curând, vrei să aduci lumea la tine, să găzduiești în casa ta petreceri, reuniuni cu prietenii.

Luna plină amplasată în ziua de 12 noiembrie în Taur te îndeamnă să-ți urmezi propriile principii morale, indiferent de părerile ori comentariile celor din jur. În acest mod, ai putința să-ți crești stabilitatea în circumstanțe vitrege sau imprevizibile. Nu te lăsa cuprins de un fals simțământ de siguranță personală, trecând cu vederea fapte și evenimente importante. În primă instanță, poți fi străbătut de mânie când ești pus în fața unor surprize neplăcute, și se impune să-ți recapeți cât mai curând calmul pentru a nu te avânta în decizii pripite.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close